Bschli1

M. Basilea Schlink magyar kiadója

Frissítve: 2020. novemberi kiadványlista

Kedves Testvéreink Krisztusban! Drága Kánaán-Barátok!

Szeretettel köszöntelek Benneteket az Igével: „Az Úrnak áldása, az gazdagít meg, és azzal semmi nem szerez bántást” (Példabeszédek 10:22).

Ezért az Ő áldásáért adunk hálát, amely úgy meggazdagította M. Basilea Schlink könyveinek magyar nyelvű kiadását immáron 16. éve.

Ebben nagyon hálásak vagyunk az Evangéliumi Mária-Nővériségtől kapott sok segítségért, és imatámogatásért, amely Közösségben ezek a könyvek megszülethettek – mindannyiunk áldására és épülésére.

És itt szeretném megköszönni a Ti szereteteket, imatámogatásotokat, segítségeteket, amellyel ezt, az Úrtól kapott szolgálatot támogattátok és támogatjátok. 84. életévemet betöltvén, Isten úgy mutatta meg nekem, hogy eljött az ideje, hogy a stafétabotot a fiatalabb generációnak átadjam: Csathó Péternek, aki kezdettől munkatársam ebben a szolgálatban, és 2010. január 1-től teljesen átveszi M. Basilea Schlink könyveinek magyar nyelvű kiadását és terjesztését. 

Aki nem kapta meg a könyveket a Nagy Perge Zoltán e-mail címére korábban leadott megrendelése után, kérjük, hogy az alábbi címre küldje el:

Csathó Péter
Pro Planta 3M Bt.
1102 Budapest, Ónodi u. 4. II/10.
(1475 Budapest, Pf. 15.)
Tel: 06-1-260-5262,
06-30-595-9874.
E-mail: csatho.peter @ freemail.hu

Kérjük, hogy ahogy a mi szolgálatunkat imádságaitokkal kísértétek, tegyétek ugyanezt az ő szolgálatukkal is. Kérjük, ha lehet, adjátok meg a Ti email elérhetőségeteket neki.

Még egyszer megköszönöm szereteteket, imádságaitokat. Kívánunk Nektek áldott Karácsony ünnepet, és kegyelemben gazdag 2010. Újesztendőt!

Budapest, 2009. december

Testvéreitek Krisztusban:
Nagy Perge Zoltán, Csathó Péter


Megrendelőlap letöltése (2020. november)

Új kiadványok (2020. novermber)

Magyarul megjelent könyvek teljes listája

Létrehozva 2020. november 29.