Regina Collins nővér próféciája Magyarországról

Az alábbi üzenet eredeti forrását sajnos nem sikerült fellelni, de Regina nővérhez és törökbálinti közösségéhez méltó a tartalma, így közreadjuk. A szerk.

Regina Collins szerzetes nővér 1996-ban alapított életközösséget Magyarországon, Törökbálinton. 2003 októberében, Jasna Gora-n, Czestohowában kapta az alábbi próféciát.

“Meg fogod élni, hogy tömeges megtéréseket láss – megújulást – olyan sokan akarják az életüket nekem szentelni, hogy nem lesz elég hely az összes létező szerzetesházakban. Az egyházak túláradóan megtelnek. Számtalan csoda lesz, és gyógyulás. Tanúkat emelek fel, hogy előkészítsék a népet az eljövetelemre, mint ahogy Keresztelõ Szent János és Anyám tette az első eljövetelemkor. Igehirdetőket és közbenjárókat. Jegyesem (az Egyház) erényekkel lesz feldíszítve és szép lesz, készen állva az eljövetelemre.

A Szentlélek kiárad a földön megérintve és megújítva az embereket és az egész teremtést az élő fáklyák által, akiket felemelek.
Sok csoda lesz mely az emberek megtérését okozza, pl.  csodás fény – csodás tűz – arany eső. Még a madarak és az állatok is megmutatják jelenlétemet valami módon.

Sok prófétát emelek fel akik csodákat tesznek a nevemben. Megparancsolják a természetnek, hogy mutassák meg az erőmet – időjárás, ég, tenger, föld, teremtmények.

Eljön az idő, amikor ezrek kiáltanak hozzám. Akik gonoszt tesznek, félelemtől kiáltanak – irgalmat kérve. A népem pedig az örömtől kiált.

Akik tisztelik anyámat, és megpróbálnak olyanok lenni mint ő – azoktól semmit nem utasítok vissza. Kövessétek őt az erényekben, különösen a szelídségét és alázatát és az ő végtelen együttérzését az emberek gyermekei iránt. 

Akik a legalázatosabbak, felmagasztalom őket. Magasra emelem őket. Vágyakozzatok a legalacsonyabb helyekre. Vágyakozzatok a szolgálatra. Akik égnek a vágytól, hogy feláldozzák magukat másokért a legfényesebb fáklyák lesznek.”

Létrehozva 2018. február 15.