Elindult dr. Gál Péter atya saját weboldala

Frissítve: saját domaint kapott Péter atya honlapja

“Katolikus pap vagyok a Pécsi Egyházmegyében; Pécsett a Pécsszabolcsi Plébániát látom el, és még két kis falut Pécs mellett, Berkesdet és Szilágyot. Hajdan szereztem egy biológia-rajz tanári diplomát majd PHD fokozatot dogmatikából a teológián. Vezetem a kiskanizsai “Kereszt dicsősége” nevű imaközösséget és annak betegekért történő imaszolgálatát minden hó utolsó péntekének estéjén. A veronai központú “Regina Pacis Közösség” külső tagjai közé tartozom” – írja Péter atya magáról a köszöntőben.

De szóra sem tartom érdemesnek életemet, csakhogy végigfussam pályámat, és teljesítsem a feladatot, amelyet urunk, Jézus bízott rám, vagyis hogy tanúságot tegyek az Isten kegyelmét hirdető evangéliumról.” (ApCsel 20,24)

Mottónk:
Mi nem a világ lelkét kaptuk, hanem az Istentől eredő Lelket, hogy megismerjük, amit az Isten a kegyelemben nekünk ajándékozott.” (1 Kor 2,12)

Péter atya oldalain tanítások, hanganyagok, lelkigyakorlatok anyagai is megtalálható lesznek – időről-időre honlapunk is tájékoztatást ad a felkerült anyagokról, melyek elérhetők lesznek saját honlapján.

Létrehozva 2017. július 25.