Nagyfigyelmeztetés és második eljövetel

MDM, Maria Divine Mercy, Isteni Irgalmasság Mária, nagy figyelmeztetés – ezek voltak a korábbi hívószavak egy állítólagos európai látnoknő által kapott üzenetekre. Hatalmas érdeklődés, média jelenlét, a laikus hívek és egyházi személyek megtévesztése következett ezután. Hosszabb időbe telt, míg az igazságra fény derült – csalás és ámítás, valamint busás szerzői jogdíjak is keletkeztek az írországi PR szakértő (látnok) munkája nyomán.

Egy teológus szerző hamarosan MDM követőinek automatikus kiközösítését taglalta az Egyházi Törvénykönyv értelmezése alapján, majd megjelent az illetékes egyházmegye (Dublin) vezetőjének rendelkezése: egyházi tiltás alá helyezte a látnoknő működését.

Egy testvér hívta fel a napokban a figyelmet, hogy az eddigi hívószavak és honlapcímek kiegészültek egy újabbal: a ‘második eljövetel’ nevet viselő honlapon folytatják a tiltás alatt levő üzenetek terjesztését.

Sajnos egy erdélyi pap, Selymes József atya névvel szerepel ennek nyitóoldalán, mint az üzenetek támogatója. Az atya elérhetőségét nem ismerjük, így kérjük, aki tudja, tájékoztassa őt a fenti fejleményekkel kapcsolatban.

Nem lepődnénk meg, hogy a 2011-es dátummal szereplő írás óta ő már nem lenne támogatója ezeknek az üzeneteknek, csak felhasználják nevét a megtévesztés érdekében.

További cikkeink a témában:

 Érseki és püspöki nyilatkozat a “Nagy figyelmeztetés” ellen

Mária Julianna látnok üzenetei

Isteni Irgalmasság Mária (MDM) – egyházi tiltás alatt

Nagyfigyelmeztetés katolikus szemmel

Megszűnt a „nagy figyelmeztetés”-üzenetek weboldala

A nagy figyelmeztetés vagy amit akartok!

Létrehozva 2022. szeptember 22.