Nagyfigyelmeztetés katolikus szemmel

Lelkes testvérek létrehoztak egy magyar nyelvű oldalt, ahol többek között MDM alias Mary Carberry “látnoknő” (PR tanácsadó) szépen felépített történetét is megtalálhatjuk egy angol nyelvű cikkben.

A korábbi püspöki és érseki nyilatkozat mellett gyűlnek a további információk. Jó marketing és PR bármit el tud adni a világon – Isten állítólagos üzeneteit is, melyekből a statisztika szerint 2010 novembere óta 1,000 (sic!) üzenetet kapott. Valamit nagyon jól csinál: 35 ezer Facebook rajongó, több százezresre becsült rajongói-követői tábor, havi 60-80 ezres látogatottságú honlap igazolja a marketing fogások sikerét. A Coma Books (saját kiadó) már a negyedik kötetet adja ki ebben a témában (más kiadványuk a cikk szerint nincsen).

A könyvek a kiadó szellemi tulajdonát képezik ©, azaz minden jog fenntartva. Ahogy az angol nyelvű írás megfogalmazta: Jézus szól, MDM kaszál (profitot). A jogi szöveg így szól: “In no event are you permitted to publish, distribute or otherwise reproduce in any format any of the content or copies of the content supplied to you or which appears on The Warning Second Coming web site.

Ezek alapján a magyar követők, akik a nagyfigyelmeztetés, második eljövetel és hasonló kifejezéseket felvonultató fiókokban és honlapokon, továbbá a videomegosztó portálokra feltett, magyar nyelvű videókon is terjesztik az üzeneteket a kiadó engedélye nélkül, (bevétel kiesést okozó) jogsértést követnek el.

MDM további taglalása helyett hálás köszönet a Nagyfigyelmeztetés Katolikus szemmel fiók működtetőinek: ha lenne fiókom, bizony lájkolnám őket – kérem tegyétek meg helyettem is.


További olvasásra ajánljuk:

Érseki és püspöki nyilatkozat a “Nagy figyelmeztetés” ellen

Létrehozva 2021. október 22.