Lelki GPS

Muszáj volt valami blikfangos címet keresnem. Hogy azok is rákattintsanak, akiknek ez is fontos. Az életvezetés etikája címre kevesen kapnák fel fejüket, az tuti.

Biztos kerültél már olyan élethelyzetbe, amiből nem láttad a kiutat. Sok embernek nincs saját “lelki térképe”, a materiális tudást biztosító agyi félteke mellett elhanyagolták a másik féltekét, a szellemi növekedés biztosítását.

Nem csak nekik, de Neked, nektek, egyszóval mindenki számára készült dr. Papp Miklós előadássorozata, mely a Zemplén Televízió jóvoltávól továbbadható, megismételhető, többször végigrágható. Sőt, letölthető, autózás, utazás, szabadság alatt is hallgatható.

A vizimentő vizsgán nem lehet tévedni, hogy mi a teendő életveszély esetén. Saját életünkkel, lelki bajainkkal, meg nem értettségünkkel, önsjanálatunkkal és haragunkkal pedig magunkat visszük be a lelki málnásba, és csodálkozunk, hogy tele vagyunk sebekkel és sérülésekkel.

Tanuljuk meg túlélni a lelki csapásokat, ismerjük meg jobban saját viselkedésünk okait, és tudjuk kezelni az elsősegély dobozt lelki ügyek esetében is.

Az életvezetés etikája

  1. Az életvezetés fontossága (1:19:10)
  2. A nagy döntések meghozatalának módja (1:42:08)
  3. A nagy döntések végig vitelének módja (1:23:11)
  4. Hogyan rontjuk el az életünket? (1:06:27)
  5. Hogyan kell a lelki gödörből kijönni? (1:23:36)

Létrehozva 2016. április 11.