Luisa Piccarreta könyvei magyar nyelven

FRISSÍTVE: az összes, általuk fordított magyar nyelvű könyv letölthető a Schola Mariae oldaláról. A szerk. 

Az utóbbi időben egyre többen érdeklődnek az olasz misztikus, Luisa Piccarreta művei iránt. 

Könyvei don Pablo Martin Sanguiao atya gondozásában jelentek meg Olaszországban. A www.ladivinavolonta.org oldalon minden kiadvány megtalálható eredeti nyelven (pdf formátumban ).

A magyar nyelvű fordítások (egy könyv kivételével, amely Dr. Gál Péter atya kiadásában jelent meg)  szintén elérhetők ugyanitt a világ bármely minden táján élő magyar emberek számára. Egyetlen könyve található meg máshol, a http://ladivinavolonta.org/la-divina-volonta-download/  ungherese cimke alatt.

A könyvek magyar nyelvű ismertetője a Schola Mariae oldalon olvasható, ahová még nem került fel az utolsó könyv, ez most van nyomdában (Szűz Mária az Isteni Akarat országában). További kérdéseket Bodor Juliannának lehet feltenni a könyvekkel kapcsolatban.

 Az erdélyi kiadó kevés példányt nyomtat ki egyszerre, ha elfogy és keresik, akkor nyomtatnak újabb példányokat. Magyarországon elsősorban Bocsa József atyánál lehet érdeklődni Vácon, nála általában kaphatók is az erdélyi kiadású könyvek. 

Erdélyből nyomtatott könyvet rendelni a scholamariae1@gmail.com címen lehet (az ár kizárólag a nyomdai árat fedezi). Elektronikus formátumban pedig letölthető ingyen a fent említett oldalról. 

Piccarreta A Mi Urunk Jézus Krisztus szenvedésének 24 órája cimű könyvéért Dr. Gál Péter atyánál lehet jelentkezni (+36 30 725 5519).

Létrehozva 2023. május 8.