A Dozulé-i állítólagos jelenésekről

Dozulé egy falu Normandiában, Caentől és Lisieux-től 25 kilométerre.

Madeleine Aumont francia katolikus nő volt, akinek 1972 és 1978 között 49 jelenése volt Jézustól és Szent Mihálytól. Jézus üzenete: „Mondd meg a papnak, hogy állíttasson Dicsőséges Keresztet ezen a helyen.”

1924. október 27-én született Putot-en-Auge-ban (Calvados, Franciaország). 2016. január 27-én halt meg a lisieux-i (Calvados, Franciaország) kórházban, 91 éves korában.

1972. március 28-án Madeleine-nek látomása volt egy nagy, világító keresztről az égen, egy Haute Butte nevű hely felett, Dozuléban.

Madeleine Aumont hívására közel 30 éve találkoznak a keresztények a franciaországi Dozulé faluban, a Bayeux-i és Lisieux-i egyházmegyében. Arra kéri híveket, hogy ünnepeljék Jézus Krisztus dicsőséges keresztjét és imádkozzanak a világ megváltásáért.

Állítólag Krisztus megparancsolta neki, hogy építsenek egy 738 méter magas és 288 méter fesztávolságú világító keresztet Dozuléban, jelezve neki a megvalósításhoz szükséges technikai részleteket.

Ha többet szeretne megtudni Madeleine Aumont életéről és a jelenések üzenetéről, olvassa el jegyzetfüzeteit: “Teljes napló Jézus jelenéseiről Dozuléban, 1970-1979”.

Madeleine nagyon egyszerű asszony volt, házas és 5 gyermek édesanyja. Ő az Úr kiváltsága volt. Ő volt az, akire rábízta keresztjének látomását, melyet ezek a szavak követtek: „Te fogod megismertetni ezt a keresztet, és te fogod hordozni” (Első jelenés – 1972. március 28., kedd).

Ezeket a jelenéseket a katolikus egyház nem ismeri el.

Forrás angol nyelven


 

Vatikáni szabályozás az állitólagos jelenésekről és kinyilatkoztatásokról

Létrehozva 2024. február 4.