Vigano érsek a a hagyományos mezőgazdaság, az állattenyésztés és a halászat elpusztításáról

A globalista bűnözők terve a hagyományos mezőgazdaság, az állattenyésztés és a halászat elpusztítására törekszik, hogy az embereket a multinacionális vállalatok által előállított mesterséges élelmiszerek fogyasztására kényszerítse. A nagy befektetési alapok és a Világgazdasági Fórum lobbiznak a parlamenteknél, hogy egy pusztító és embertelen ’átmenetet’ kényszerítsenek ki.

Teljes szolidaritásomat és bátorításomat fejezem ki a gazdák, farmerek, farmerek, halászok, kamionsofőrök és mindazok iránt, akik támogatják őket.

Ez nem akármilyen tiltakozás: ez talán az utolsó esélye annak, hogy a népek visszaszerezzék jogaikat és megszabaduljanak a bűnöző milliárdosok kisebbségének zsarnoksága alól, akiket senki sem választott meg, és akik azt állítják, hogy ők dönthetnek arról, hogy mit gondoljunk, vásároljunk, együnk és tanuljunk; milyen gyógyszerekkel kezeljenek minket; hogyan és szabad-e egyáltalán utaznunk. Mindezt hazugságok és zsarolás alapján: nincs sem éghajlati, sem egészségügyi, sem energetikai vészhelyzet.

Az egyetlen valódi vészhelyzet az, hogy uralkodóink – és maga a Katolikus Egyház vezetése – elárult minket az egész emberiség kárára. Botrányos az egész politikai osztály szolgalelkűsége, a média cenzúrája, az igazságszolgáltatás hallgatása, valamint a bűnüldöző szervek és a fegyveres erők cinkossága a puccsal szemben.

Eljött az idő, hogy a népek bátran és határozottan követeljék természetes és elidegeníthetetlen jogaikat, amelyeket a Világgazdasági Fórum globális államcsínye veszélyeztet. El kell érni mindazok lemondását, akik egy felforgató elit nevében és a nép ellenében kormányoznak minket.

Imával kísérjük azokat, akik az Új Világrend ellen harcolnak. Legyen a rózsafüzér az a lelki lánc, amely összeköt bennünket. Az Úr kísérje, védje és áldja meg azokat, akik felébrednek, mielőtt még túl késő lenne.

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2024. április 9.