“A lányunk szíve megállt, majd Jézus besétált”

Csodák bárhol és bármikor megtörténhetnek. Nathaniel és Hayley Oliveri tanúi lehettek egy ilyen csodának közvetlenül kislányuk, Gabriella megszületése után.

„Amikor Hayley vajúdott, az ápolók folyamatosan kommentálták, hogy milyen békések voltunk – ehhez nem voltak hozzászokva. Aztán imádkoztam érte, és ehhez biztosan nem voltak hozzászokva” – tette hozzá Nathaniel.

Nathaniel és Hayley, az új szülők nagyon örültek, amikor először meglátták kislányukat. De körülbelül fél órával Gabriella születése után az orvosok megállapították, hogy a kislánynak légzési problémái vannak, oxigénre volt szüksége.

Gabriella állapota egyre rosszabb lett. A gyermekorvosok a helyszínre siettek, és oxigénre kapcsolták a babát. Megpróbálták megtalálni az apró ereket, de újra és újra kudarcot vallottak. A kislány eszméletét vesztette, amikor lenyugtatták és intubálták, hogy fenntartsák a szükséges oxigénszintet. Nem sokkal az intubálás után Gabriella szíve megállt.

Ahelyett, hogy pánikba estek volna, a fiatal pár a saját hitére támaszkodott, hogy leküzdjék a nehéz helyzetet. Bementek a szomszéd szobába, és imádkozni kezdtek, miközben az orvosok újraélesztették a babát.

A szülésznő, Amy Plowman, aki szintén keresztény volt, velük együtt imádkozott. Ekkor Hayley-nek volt egy látomása Jézusról, hogy besétál a szobába, és ráteszi a kezét a kis Gabriellára.

Ez volt a válasz az imáikra. A kis Gabriella szíve négy perc után kezdett újra dobogni.

Gabriella baba csodálatos felépülése mindenkit megdöbbentett, beleértve az orvosi szakértőket is. Isten előtt nincs lehetetlen.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. július 9.