Hogyan imádkozzunk leendő férjünkért?

Ha valaki tudja, milyen azt várni, hogy megtaláljuk a szerelmet és a házasságot, az én vagyok. Vártam 39 hosszú évet az életemben, hogy az oltár elé járulhassak. Néha nagyon nehéz volt bízni Istenben a hosszú várakozás során. Néhány nap az volt minden, amit tehettem, hogy imádkozom.

Rájöttem, hogy a “minden, amit tehetek” valójában igen jelentős volt. Később tudtam meg, hogy imáim valójában mennyire az Isten által vezetettek voltak, amikor Isten kinyilatkoztatta nekem, hogy kihez megyek férjhez, és miken ment keresztül az életében, amikor imádkoztam bizonyos dolgokért.

Imáimat beszámították, imáimat kifizették. Amikor arra vársz, hogy megtaláld a férjed feleségül vegyen, akkor úgy tűnik, mintha magatehetetlen volnál és „nem csinálsz semmit.”

  1. Az egyik legjobb dolog, míg várakozol, hogy imádkozz a leendő férjedért. Adok ehhez 16 imádkozási szempontot, hogy mire lehet összpontosítani a várakozás időtartama alatt, hogy imádkozz az ő felkészüléséért. Valószínűleg nem tudod, ki lesz majd az a személy, akiért most imádkozod ezeket az imákat. Szerencsére Isten tudja.
  2. Imádkozz, hogy ő is Istennel járjon, hogy ő tovább növekedjen lelkileg és legyen kész a arra, hogy lelki vezetője legyen egy leendő háztartásnak, és hogy ő Istent helyezi a legfontosabb helyre az életében.
  3. Imádkozz, hogy legyen képes meghallani Isten hangját, hogy összhangban legyen Isten minden utasításával.
  4. Imádkozz, hogy az akarata mindig hajlítható legyen arra, amit Isten akar az életében.
  5. Imádkozz az ő lelki egészségéért, hogy a múlt minden sebét kezeljék, és meggyógyuljon. Imádkozz a gyógyulásért minden területen.
  6. Imádkozz a testi egészségéért.
  7. Imádkozz, hogy megszabaduljon minden szenvedélybetegségétől, ha ez szükséges.
  8. Imádkozz a karrierjéért, a, munkásságáért, hogy olyan helyre kerüljön, ahol Isten akarja használni őt, legyen bölcs az erőforrások felhasználásában.
  9. Imádkozz a szolgálataiért, hogy érzékeny legyen Isten hívására az életében, amikor őt szolgálja vagy másoknak szolgál. Imádkozz Istenhez, hogy készítsen számotokra közös szolgálatokat.
  10. Imádkozz, hogy legyen kész – hogy Isten fazekas kezében az legyen, amit Ő szeretne elérni benne.
  11. Imádkozz, hogy Isten küldje a próbatételeket, melyek szükségesek az életében, ami lehetővé teszi, hogy az előkészítő folyamat teljes legyen. Tudom, hogy ez egy kicsit ellentmondásos. Tudva, hogy Isten mennyire teljessé tette az életemet a megpróbáltatások, által, nem várok kevesebbet a férjemtől, miközben közeledik felém.
  12. Imádkozz, hogy Isten felkészítse őt az apaságra, ha ti ketten végül családként éltek együtt.
  13. Imádkozz, hogy Isten segítsen neki a pénzügyeit felelősen intézni, és felkészítse, hogy az jelentősen hozzájáruljon ezzel a háztartáshoz.
  14. Imádkozz, az indentitásáért, a férfiasságért és az önbecsülésért, hogy olyan férfivá váljon, ahogy Isten azt akarja.
  15. Imádkozz érte, hogy hamisítványok nem vonják el a figyelmét – főleg más nők, melyeket Isten nem kíván használni az ő növekedése érdekében.
  16. Imádkozz Istenhez, hogy ez a férfi olyannak lásson téged, ahogy Isten akar téged láttatni, az Isten szívével feléd.
  17. Imádkozz Istenhez, hogy mutassa meg neked, hogyan imádkozz a férjedért. Légy nyitott bármire, amit Szentlelke súg neked, hogy teljesítsd a férjed igényeit. Ha úgy érzed, Isten valami különlegest ad neked, írd le egy papírra, a dátummal együtt. Tedd el későbbre.

Remélem, hogy ezeket az imák ösztönözni fognak a várakozás alatt és segítenek azt érezni, hogy sok mindent elvégzel a szellemi valóságban. Imádkozom, hogy addig várj, amíg Istennek a legjobb. Ezek az imák a könyvem 10. fejezetében találhatók (Végre menyasszony: reményben várakozni)

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2022. március 12.