Isten hozott honlapunkon!

FONTOS!

A honlap jelentős formai és szerkezeti átalakításon ment keresztül az elmúlt hetekben, hónapokban. Az eddigi Joomla motort felváltja az egyik legnépszerűbb és legkönnyebben kezelhető tartalomkezelő, a WordPress. A honlap már az új motorral működik – a régi honlap tartalma még elérhető az old.karizmatikus.hu oldalon. Bizonyos tartalmak ( pl. A mi mozink menüpont) migrálását nem fogjuk elvégezni, így célszerű rákeresni erre a régi honlapon.

A honlap fennállása óta több mint tizenkétezer cikk készült, érdemes témák vagy címke szerint is keresni. Olvasóink türelmét ezúton is köszönjük! A szerk. 

Lectori salutem

Ez a honlap a magyar katolikus megújulásban eltöltött két évtized gyűjtőmunkájának eredménye. A Szentlélek ajándékai, az internet és evangelizáció, tanúságtételek, tanítások, téveszmék, kritikák, New Age praktikák, megkülönböztetés, dicsőítés, közbenjárás és szabadítás, sátán, démonok és angyalok, bűnbánat és megbocsátás, lélekkeresztség és szabadulás, atyák és laikus testvérek tanításai (többek között  dr. Kovács Gábor, dr. Barsi BalázsVarga László, dr. Gál Péter, Katona István, Keczely Károly és sokan mások), valamint számos  további olvasnivaló megtalálható az oldalakon. A nagy érdeklődésre tekintettel Carlo Maria Vigano érsek és Athanasius Schneider püspök honlapunkon található tanításait is összegyűjtöttük.

Cikkeink alján – fordítás esetén – minden esetben megadjuk a linket az eredeti oldalhoz. Tájékozódj magad is hiteles külföldi forrásokból. Használd a jobb felső sarokban található keresőt – csak a honlapon belüli találatokat mutatja.

Ha hibát találsz, esetleg elavult linket, kérjük írjad meg nekünk az Impresszum oldalon megadott címre.

Megújult címoldalunkra a Szent Benedek medált választottuk, amely a római katolikus egyház egyik legrégebbi szentelménye, „segíti a híveket megszentelődésük útján, oltalmat nyújt a gonosz hatalmak támadása ellen. Hatása Krisztus segítségül hívásán alapszik, amit Szent Benedek közbenjárása által kérnek”. A medálról bővebben itt olvashatsz.

A honlap egy pécsi katolikus imaközösség közreműködésével készül. Az itt megjelent cikkek és írások elsődleges célja a katolikus hitvédelem és megújulás internetes elősegítése.

Létrehozva 2024. február 26.