Erre nyugodtan rákattanhatsz – AndroKat

Az AndroKat egy magyar katolikus alkalmazás, ami okostelefonon elérhető – sokoldalú, gyors és ingyenes. Nem cséplem a szót, inkább idemásolom az alkalmazás ismertetőjét. A fejlesztőkre Isten áldását kérem. (A szerk.)

MOTTÓ

“Az istentisztelet, az erkölcsi élet, a hivatalok és funkciók s minden más arra való az Egyházban, hogy ezt az isteni szeretetet viszonozza Istennek, illetve megjelenítse, közvetítse a világ számára.” (Barsi Balázs)

CÉLJA
Egyesíteni – amennyire lehet – a jelenleg elérhető katolikus mobil alkalmazások nyújtotta lehetőségeket és internetes szolgáltatásokat (pl. RSS hírek).

SZOLGÁLTATÁSOK

# Online rádiók
(Vigyázat, Wifi-s internet kapcsolattal ajánlott használni, mobilnet-tel sokba kerülhet) Magyar katolikus, Pázmány, Mária, Vatikán magyar adása, Szent István, Életjel öröm, Életjel hála és a Mária Rádió Szerbia rádiók. Amelyik rádiónak van, ott látszik a műsorajánló is.

# RSS hírcsatornák
uj.katolikus,hu és a magyarkurir.hu weboldalaktól

# Evangélium és elmélkedés
Barsi Balázs/Telek Péter-Pál (Magasság és mélység), Horváth István Sándor, Fokoláre Életigéje, Napi evangélium és olvasmányok, Loyolai Szent Ignác válogatott gondolatai, Pio atya és II. János Pál pápa breviáriuma, Keresztes Szent János aranymondásai, Kis Szent Teréz breviáriuma

# Weboldalak
A szentiras.hu, zsolozsma.hu és a katekizmus weboldalak megjelenítése. Csak internetkapcsolattal működik!!

# Miserend
Miserend.hu oldal adataira támaszkodva. Csak internetkapcsolattal működik!!

# Imádságok
Legfontosabb, legismertebb imák gyűjteménye
(Feltöltésük folyamatban…)

#Gyónás előkészítő
Lelki tükör, lelki olvasmányok. A gyónás menete, leírása.

# Napi szent
Az uj.katolikus.hu oldal alapján.

Az alkalmazás megtalálható itt.

Létrehozva 2019. február 10.