Bemutatkozik a MaranaTha Lelkigyakorlatos Ház (karmeliták)

Szeretettel hívjuk kolostorunk szomszédságában található vendégházunkba!

A családias hangulatú pihenőhely a Mecsek egyik legszebb völgyében, Pécs történelmi városától 10 km-re helyezkedik el. Az erdő csendje és a tartalmas programlehetőségek nagyszerű kikapcsolódást és feltöltődést biztosítanak. Egyéni elcsöndesedni vágyókat és csoportokat egyaránt fogadunk.

A helyszín alkalmas lelkigyakorlatok, valamint konferenciák, továbbképzések és csapatépítő tréningek megrendezésére. Nagy szeretettel várjuk továbbá családok és baráti társaságok jelentkezését is. Az aktívabb pihenés kedvelői kerékpározhatnak, kirándulhatnak vagy akár futhatnak a 2 km hosszú kerékpár- és kocogópályán.

Éttermünk alkalmas különféle rendezvények megtartására 45 főig, konferenciatermünk pedig kisebb imacsoportok, fogadások, találkozók megtartására 5-40 főig.
Megközelítés:  7304 Mánfa, Bánusz tanya 1. (Mánfa és Magyarszék között a 66-os úton).

Elhelyezés: 16 szoba várja a vendégeket fürdőszobával, összesen 35 személy kényelmes elszállásolására van lehetőség.
Étkezés: Vendégeinknek reggelit és vacsorát tudunk biztosítani.
Reggeli: 10 óráigVacsora: 18.30-20.00 óráig
Ebéd, vacsora: Pár perces séta vezet a Kőlyuki Betérő étteremhez »   (Előzetes helyfoglalás szükséges)
Ebédet a következő vendéglátó egységből tudnak még rendelni: Rozmaring étterem » (7300 Komló, Vadvirág u. 4.) Elérhetőség: 06 72/ 486 475

Igény szerint házhoz szállítást biztosítanak. Az ebédhez evőeszközt, tányért, poharat biztosítunk.
Diétás (gluténmetes, laktózmentes, vegetáriánus stb.) étkezést nem áll módunkban biztosítani, de az ebédlőben található hűtőszekrényt használhatja élelmiszerek tárolására. Megértését köszönjük.
Szállásfoglalás: Jelentkezése és foglalása akkor tekinthető érvényesnek, ha megkapta visszajelzésünket. Kérjük megértését, hogy ez a folyamat igénybe vehet 2-3 napot.
Hozzájárulás: Egy fő szállása reggelivel számunkra kb. 5500 Ft/nap kiadást jelent. A szállás és étkezés költségeihez adomány formájában járulhat hozzá, melyet teljes egészében vendégházaink fenntartására fordítunk.
Ha mi rendeljük az ebédet az Ön részére: 1500 Ft, (5 fő alatti rendelésnél: 2000 Ft). Vacsora: 1000 Ft.
Elcsendesedés, lelki nap szállás és étkezés nélkül: 2000 Ft.

További részletek és elérhetőségek itt.

Létrehozva 2020. szeptember 9.