Élet a Lélekben imacsoport

Az imacsoport Sepsiszentgyörgyön, a Szt. József Plébánián alakult 1994. augusztus 17- én, Szabó Lajos plébános jóváhagyásával.

A kezdeményezők szándéka a plébánia lelki életének föllendítése, olyan személyek bevonásával, akik tévelyegnek, keresnek, vagy nem tartoznak egyetlen lelkiséghez sem.

Évente kétszer „Élet a Lélekben” szemináriumot tartanak (kilenchetes tanfolyam a keresztény életről) az érdeklődők számára, a személyes Isten-kapcsolat kialakítása és elmélyítése céljából. A szeminárium hétfői napokon van, mostanig közel 1500-an végezték el.

A nyílt találkozók :
     Kedden 1845– 2100 óráig a Szent József plébánián – élőben közvetítve vagy újrahallgatni a rögzített találkozótt az Élő adás menüpontban
     Szerdán 1900– 2100 óráig Krisztus Király plébánián
     Péntek 1800– 2000 óráig román nyelven a Szent Benedek plébánián
Éjszakai virrasztások minden hónap első péntekén és nagyböjti időszakban minden pénteken este 2200– 0700, amely hálaadó szentmisével zárul.
Több helységben is alakultak ilyen imacsoportok. Kérésre segítettünk az alakulásnál, szemináriumok tartásával és találkozók szervezésével. A találkozók mindenütt heti rendszerességgel müködnek.

Az imacsoport évente egyszer nagytalálkozót szervez minden érdeklődő számára. A találkozókról leírást találnak a Találkozók menüpontnál.

Az imacsoport honlapja

Létrehozva 2013. március 9.