ceragem agy

Hogyan működik a CERAGEM ágy?

Nemrég egy szállodában jártam, és a wellness részlegen szemügyre vettem egy speciális ágyat és annak leírását. Miután végigolvastam, arra gondoltam, inkább a hideg fusson végig a hátamon, mikor ezt olvasom, mint hogy a csí járjon bennem fel és alá.

Nem vitatom, hogy ez a csodaágy hatásos – bár erős kétségeim vannak, hogy ezek a hatások miből táplálkoznak. Először közreadom a hivatalos leírást a masszázs ágyról. (vastag betűvel kiemelve  a lényeget).

A CERAGEM egy automatikus termo-masszázságy, amely egyesíti a masszázst és a Ceragem akupresszúrát a jádekövek és az Epoxy Karbonlap által kibocsátott távoli infravöröshõvel (moxa-hatás), a teljes megfiatalodás érdekében. Ebben a készülékben ahogy a belsõ projektor végighalad a hát vonalán, szabaddá teszi az energiacsatornákat, ellazítja a gerinc melleti izmokat, javitja a vér és a Csi keringését.
(A Csi egy kínai szó, ami vitalitást, életerõt és az erõteljességet jelent).

A meleghőhatásos masszírozó ágy egyesíti magában a négyféle kezelést: a fényterápiát, a hőterápiát, a masszázst és az akupresszúrát.


Egy szabadkeresztény pásztor írásából idézek a Ceragem használatával kapcsolatban:

“Ceragem ágyban én is feküdtem már. Amikor első alkalommal belefeküdtem, úgy éreztem, hogy „eltöri a gerincemet.” Másodszor is eléggé nyomott, de akkor melegítették is, és a hátizmoknak jólesett a meleg és masszírozás.

A Ceragem ágy jade köveket tartalmaz, távol-keleti, bűvösnek tartott féldrágaköveket, és ennek különleges gyógyító hatást tulajdonítanak. Aki hisz benne, és valami természetfeletti hatást tulajdonít neki, az előbb vagy utóbb távol-keleti pogány vallással, azon keresztül sötét szellemvilággal kerülhet kapcsolatba. Ha attól várja a gyógyulást, nem az Úrtól, akkor okkult befolyás alá kerül.

Az Ige azt mondja: „Minden tiszta a tisztáknak: de a megfertőztetetteknek és hitetleneknek semmi sem tiszta; hanem megfertőztetett azoknak mind elméjök, mind lelkiismeretök” (Tit 1,15). Ez vonatkozik a mágnes-karkötőre, meg a Ceragem ágyra is. Ha tisztátalan valaki, akkor ezekben is a tisztátalant ragadja meg, tisztátalan dolgokban bízik, és árt neki. Ha valaki tiszta, akkor neki ezek is tiszták, és nem ártanak. Nem gondolom, hogy nekem bármit is árthatott volna, hogy kétszer belefeküdtem a Ceragem ágyba.

Úgy van ez a Ceragem ágy és mágnes-karkötő, mint a bálványáldozati hús evése. Nincs élő bálvány, de minden bálvány mögött gonosz szellemi hatalom van. (1Kor 8,4-8) Ha valaki az egészségét bálványozza, és azért mindenféle dolgot magára rak, mindent kipróbál, minden mesét elhisz, ami csodálatos természetfeletti erővel ruház fel bizonyos gyógyszert vagy gyógymódot, akkor tisztátalan hatalom alá fog kerülni. Akinek nem bálvány az egészsége, és tiszta a szíve, annak nem árt, mert helyre tud tenni mindenféle gyógymódot és gyógyszert.

Van azonban még valami, amit meg kell fontolni. „De meglássátok, hogy ez a ti szabadságotok valamiképen botránkozásukra ne legyen az erőteleneknek” (1Kor 8,9). Nekem nem árt a Ceragem ágy, de inkább nem fekszek bele, nehogy valakit megbotránkoztassak, aki esetleg majd azt mondja, hogy ha Apostol Imre is használja, akkor ő is. Ő esetleg bízik a jade kövekben, meg a távol-keleti gyógymódok természetfeletti erejében. A mágnes-karkötőről is azt mondom, hogy nekem nem jelentene semmit sem, pontosan azért nem is teszem fel a kezemre. Az órát ráteszem a karomra, mert az jelent valamit: mutatja az időt.

Azt javaslom a testvéreknek, hogy ha valami kétes, és nem tudnak utána nézni, jobb, ha nem foglalkoznak vele. Van más, ami biztosabb forrásból származik, ami biztosan nem okkult dolog, és azzal gyógyítsuk magunkat vagy a családtagjainkat, de ne forogjunk állandóan az egészségünk körül. Valamennyit kell törődni az egészségünkkel, természetesen, erről volt szó, de ha az a központi téma, ha az bálvánnyá válik, ha az lesz a legfontosabb, az nem jó dolog.”

Létrehozva 2022. október 27.