Kilenc létfontosságú bibliai idézet

…amikor tisztánlátásra van szükséged

Keresd ezeket az igeverseket a Szentírásban, amikor nem látsz át az életed káoszán.

A modern élet igényei sokszor megfosztanak attól az egyszerűségtől, amit még az idősebb generációk élveztek az életben. A technológia által biztosított különböző lehetőségek, amelyek kissé túlságosan is a telefonjainkhoz bilincselnek minket, valamint a gyermekeink mindenféle programokra és találkozókra hurcolása mellett egyáltalán nem meglepő, ha nem mindig látjuk át tisztán a dolgokat.

A gond az, hogy amikor a fejünk csordultig tele van, elveszítjük a józan és logikus gondolkodásra való képességünket, emiatt még jobban belekavarodunk az összezavarodottságba. Ez az a pont, ahol meg kell állnunk, vennünk egy mély levegőt, és más helyen keresni az igazságot életünkben. Hála az Égnek, keresztényként a Biblia tökéletes megoldást nyújt számunkra, hogy megtaláljuk a tisztánlátást.

Ha az alábbi idézeteket elolvasod, nem csak arra leszel képes, hogy Istenre bízd, hogy átvezessen az átélt zavaros helyzeteken, hanem a Vele való kapcsolatod fejlődésére is összpontosítani tudsz majd, amiben megtapasztalhatod azt a világosságot, amire szükséged van.

„Az Úr biztosítja az ember lépteit, akinek útjában tetszését leli. Ha megbotlik is, de nem esik el, mert az Úr megfogja kezét.” Zsolt 37, 23-24

„Irányítsd léptemet ígéreted szerint, hogy a bűnnek ne legyen hatalma felettem.” Zsolt 119, 133

„Ezt mondja az Úr, a te Megváltód, Izrael Szentje: Én az Úr, a te Istened tanítalak arra, ami jámborrá tesz, ami arra az útra vezet, amelyen járnod kell.” Iz 48, 17

 A teljes cikk elolvasható itt.

Létrehozva 2024. január 21.