L O A D I N G...

Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Karizmaiskola

május 10./10:00 de. - május 12./5:00 du.

Karizmaiskola

Ez a kurzus Damian Stayne világszerte ismert Karizmaiskolája. A Karizmaiskola célja, hogy Isten népét mozgósítsa az Egyház építésére, és a világ felé irányuló küldetésére, a karizmák erőteljes használata segítségével. Kezdetektől fogva lenyűgözte a résztvevőket a világ valamennyi táján az a drámai mód, ahogyan Isten az iskolán keresztül cselekedett: rengeteg fizikai gyógyulást, szabadulást éltek meg, és pontos próféciák és ismeretszavák csodálatos kiáradását tapasztalták.

A kurzuson lesz dicsőítés, szentségimádás és szentmise is.

Tanúságtétel egy résztvevőtől: “Lenyűgözött a gyógyulások, és a hihetetlenül pontos, részletes próféciák nagy száma a Karizmaiskolában. A tanítások és a műhelyek erőt adtak a gyógyító és prófétai szolgálatomban, ahol most már heti rendszerességgel látok gyógyulásokat és pontos próféciákat!”

Tanítók:

Andrew Fava a Cor et Lumen Christi Közösség alapító tagja és a Katolikus Karizmatikus Megújulás rendszeres előadója. Tehetséges és inspiráló tanító, Andrew csodálatos gyógyulásokat látva gyógyító szolgálatokat vezet konferenciákon. Mesterdiplomát szerzett katolikus alkalmazott teológiából.

Ferenczy István, több mint 10 évet élt és dolgozott a Cor et Lumen Christi közösségben, Angliában, ahol 3 évig a közösségi ház vezetőjeként is szolgált. Most a törökbálinti együttélő közösség alapításában vesz részt. A közösség számos konferenciáját vezeti, tanít és szolgál a Lélek erejében.

Nyuli Gábor népszerű előadó és felkent vezető. Számos alkalommal használta Isten természetfölötti testi gyógyulásoknál és életeket megváltoztató próféciák átadására.

  1. TobischBorbálaorvos, családanya. Lendületes előadó és Isten gyakran használja a prófétai szolgálatban. Aktívan részt vett férjével együtt a magyarországi közösség alapításában.

Ferenczy Zsuzsa 12 éve a Cor et Lumen Christi közösség főállású tagja, 4 kislánya nevelése mellett prófétai és utcai evangelizaciós gyógyító szolgálatban is részt vesz.

Időpont: 2024 Május 10-12.    (péntek 10:00-tól vasárnap 17:00-ig)

A lelkigyakorlat részei szervesen egymásra épülnek, így kérlek, csak akkor jelentkezz, ha péntek 10 órától  kezdve mindvégig jelen tudsz lenni.

Helyszín: Budapest. A Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium sportcsarnoka (1114 Budapest, Villányi út 27.)
Parkolási lehetőség nincs a Gimnáziumban, az környékbeli utcákon és távolabbi parkolókban van lehetőség parkolni.
Az épület akadálymentesített.

Fontos: Mivel ez a képzés a Szentlélek karizmáinak használatában szeretne továbblépést adni a részvétel feltétele a Szentlélek-keresztség (Apcsel 1,5)
„a Szentlélek-keresztség az Atya Isten szívünkbe árasztott szeretetének egész életünket átalakító megtapasztalása, amelyet Jézus Krisztus uralmának elfogadása által nyerünk el. Élővé teszi a keresztség és a bérmálás szentségének kegyelmét, elmélyíti az Istennel és a többi kereszténnyel való egységet, felgerjeszti az evangelizáció iránti szenvedélyt és karizmákban részesíti a hívőt szolgálata és a missziója betöltésére.” (ICCRS, Baptism in the Holy Spirit 12.)
A Szentlélek keresztség nem feltétlenül kötődik valamilyen kurzus (pl. Szentlélek szeminárium, Új élet Krisztusban, Alfa…) elvégzéséhez. Aki viszont nyitott szívvel részt vett ilyen kurzusokon, és imádkoztak részére a Szentlélek keresztségért, tekintheti úgy, hogy részesült benne, akkor is, ha ennek kibomlása, szárba szökkenése még nem nyilvánvaló az életében.

NYITOTT GYÓGYÍTÓ ALKALOM, szombat este 7 órától, Budapest (a pontos helyszínt hamarosan közzé tesszük)

Gyermekek a konferencián: A rendezvényen sajnos nem tudunk gyermekvigyázást vagy gyermekprogramot biztosítani, a gyermekek felügyelete mindvégig a szülők felelőssége. A konferencia alapvetően felnőtteknek szól, így 16 éven aluliaknak a részvételt nem ajánljuk.

Regisztrációs díj (a szabad helyek függvényében!) személyenként:  7500 Ft.

Jelentkezés az alábbi kérdőív kitöltésével és elküldésével és a regisztrációs díj befizetésével.
A befizetés módjáról a jelentkezésedet visszaigazoló e-mailben adunk tájékoztatást.

Kapcsolat: info[kukac]coretlumenchristi[pont]hu

Jelentkezés itt

Részletek

Kezdés:
május 10./10:00 de.
Vége:
május 12./5:00 du.
Esemény címkék:
,

Szervező

Cor et Lumen Christi
Email
fo[kukac]coretlumenchristi[pont]hu

Helyszín

Budai Ciszterci Szent Imre Gimnázium sportcsarnoka
Villányi út 27.
Budapest, 1114 Magyarország
+ Google Térkép