A bevándorlási jelenség mögött van egy terv az európai népesség megváltoztatására

Francesco Boezi, “Il Giornale” – 2018. június 27.

Egy terv a kereszténység megkérdőjelezésére Európában. Ez a kirgiz püspök, Athanasius Schneider víziója, aki erre és néhány más témára is összpontosít, melyek nagymértékben érintik a Katolikus Egyház jövőképét is.

Kivonat az „Il Giornale” újságban megjelent interjúból

Kérdés: Nagyon sok vita van a bevándorlásról. Olaszország magára maradt az Európai Unióban? Az Egyház továbbra is „humanitáriusnak” nevezi országunkat.

„Az úgynevezett ’bevándorlási jelenség’ egy olyan, a nemzetközi hatalmak által hosszú ideje előkészített tervet képvisel, mely célja az európai populáció keresztény identitásának radikális megváltoztatása. Ezek a hatalmak kihasználják az Egyház és struktúráinak hatalmas erkölcsi potenciálját, hogy még hatékonyabban érjék el a keresztény- és Európa-ellenes célokat. E célok ellenére a humanizmus fogalmával, sőt az irgalmasság keresztény parancsolatával is visszaélnek.”

Kérdés: Mit gondol Matteo Salvini olasz belügyminiszterről?

„Nem ismerem jól az olasz politikai helyzetet, ezért nem sokat tudok mondani erről. Ha azonban egy adott európai nemzet kormánya megpróbálja kihangsúlyozni saját szuverenitását, történelmi, kulturális és keresztény identitását egy új Szovjetunió-típusú totalitarizmus ellen – ami ma az Európai Unió kétségtelenül szabadkőműves ideológiája -, ezt mindenképpen helyeselni kell.”

Kérdés: Az ötcsillagos (ötágú csillagos? A ford.) mozgalom néhány olasz polgármestere, mint például a torinói Chiara Appendino anyakönyvezte homoszexuális párok gyermekeit a hivatalban. Mi a Katolikus Egyház álláspontja ebben a kérdésben?

„A katolikus egyház, bármely megfontolt és egészséges gondolkodású emberi lényhez hasonlóan, mindig is elutasította a homoszexuális tevékenységet. A gyermekeknek rábízása az úgynevezett homoszexuális párokra azt jelzi, hogy a gyermek alapvető joga sérül: hogy egy apa és egy anya mellett fejlődjön és nevelődjön. A végső elemzésben az úgynevezett homoszexuális pároknak a nevelőszülői gondozásba történő bevonása erkölcsi visszaélést jelent a gyermekek, a legkisebbek és a legjobban védtelenek számára. Ez a jelenség a történelemben a civilizáció egyik legrosszabb degenerációjává fog válni. Azok, akik ma harcolnak az ilyen nyilvánvaló igazságtalanság ellen, a gyerekek igazi barátjai és a ma hősei.”

H / T: Chiesa e Post Concilio

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2018. szeptember 14.