Az abortusz nem ment meg attól, hogy anya legyél

Az abortusz nem ment meg attól, hogy anya legyél

Egy várandós nő elment a nőgyógyászhoz, és így szólt:

– Doktor úr, óriási bajban vagyok és nagyon nagy szükségem lenne a segítségére. A gyermekem még nincs egy éves, és megint terhes lettem. Nem akarok ilyen közeli korú gyerekeket.

– Rendben, mit szeretne tőlem? – kérdezte a doktor.

– Azt szeretném, hogy szakítsa meg a terhességemet, nagyon számítok Önre. Az orvos gondolkodóba esett, majd így szólt: – Azt hiszem, van egy jobb megoldás, ami az Ön számára is kevésbé veszélyes.

A nő elmosolyodott azt gondolván a doki megértette, mit szeretne. 

Az orvos folytatta: -Nézze, hogy ne kelljen egyszerre két kisbabára vigyáznia, öljük meg azt, amelyik az ölében van most. Így tudna egy kicsit pihenni, mielőtt a másik megszületik. Ha meg akarjuk ölni az egyiket, végül is mindegy melyik az. Az Ön testére semmi veszélyt nem jelentene, ha az ölében lévő babát választaná. A hölgy elszörnyedt. – Na de, doktor úr!

Milyen szörnyű! Megölni egy gyereket, az bűn! – Szerintem is, – mondta az orvos – de nekem úgy tűnt, ez Önnek nem probléma, és azt gondoltam, akkor ez a legjobb megoldás. Az orvos érezte, érthető volt az álláspontja. Sikerült meggyőznie a nőt arról, hogy nincs különbség aközött, hogy egy már megszületett gyereket ölnek meg, vagy azt, aki még az anyaméhben van. Mindkét eset gyilkosságnak számít.

AZ ABORTUSZ NEM MENT MEG ATTÓL, HOGY ANYA LEGYÉL. 

AZ ABORTUSZ AHHOZ SEGÍT HOZZÁ, HOGY EGY HALOTT GYERMEK ANYJA LEGYÉL…

Forrás

Létrehozva 2018. június 5.