A gyermekekre szánt idő

A házasság gyümölcsei, a gyerekek sok időt és szeretetet igényelnek. Íme hat praktikus tipp gyakorló és leendő szülőknek

Soha nem értettem azokat a reklámokat,amik az évnek ennek az időszakában jelennek meg a képernyőkön, hirdetve, hogy mekkora megkönnyebbülés a hosszú nyár után egy szülőnek, hogy a gyerekek végre visszamennek az iskolába. Persze, én is teljesen ki vagyok merülve,de soha nem voltam megkönnyebbülve hogy megszabadulok a gyerekeimtől.

Számomra ez egy igen csak gondolkozós időszak. Hogy lehet, hogy a kis 12 évesem már a hatodik osztályt kezdi meg? Vajon fog az óvodás korú gyermekem csúnya szavakat mondani az oviban? Lehetséges, hogy az ötödik osztályos fiam minden matematika-tudását elveszítette a nyár alatt? Jó munkát végzek, mint szülő?

Olyannak tűnhetek, mint azok a kedves öreg hölgyek, akikbe mindig belefutok a közértben. De hihetetlen, milyen gyorsan megy az idő!

Ezek a drága gyerekek, mintha csak egy pillanatra lennének az enyémek. Az iskolakezdés egy kemény emlékeztető arra, hogy nem lesznek örökké velem.

Amikor Facebookon láttam a Windex hirdetését “Lucy története” címmel, nem fordítottam rá különösebb figyelmet. Majd öt másodpercen belül könnyekre fakadtam. A videó ismét egy emlékeztető volt, hogy milyen gyorsan nőnek fel a gyerekek és ami még fontosabb: hogy örüljünk az élet ajándékának.

A cikk és a reklám videó megtalálható itt.

Létrehozva 2017. szeptember 18.