Akarom, hogy különleges legyen az életem!

Azt hiszem, mindenkiben meg van ez a vágy, ami most bennem is felbukott. Senki sem szeretne átlagos életet. Senki sem szeretne egy elrontott életet. Mindannyiunkban él a vágy, hogy szép, jó és különleges legyen az életünk. Szeretnénk, hogy legyenek az életünkben egyedi motívumok. Szeretnénk saját képességeinkkel megtalálni az összhangot. Szeretnénk különleges pillanatokat átélni. Szeretnénk megtalálni azokat a területeket, amelyekért szenvedélyesen rajongunk. Szeretnénk azt csinálni, amit szeretünk.

Ez a vágy bennünk gyakran azonban tévútra fut. A kellemeset összetévesztjük a különlegessel. Hétköznapjaink szürkévé válnak, nem látjuk meg az apró dolgokat, amelyek miatt örülni lehet. Mindig elrontunk valamit. És önmagunkat is rossz helyen keressük.

A mai napon ráéreztem arra, hogy Jézus Krisztus is ezt mondja nekünk: “Nem csak te, hanem én is azt akarom, hogy különleges legyen az életed!” Azt kaptam tőle, hogy Ő senki számára nem tervez unalmas életet. Egyedül mi korlátozzuk őt abban, hogy megmutassa különleges terveit és megvalósítsa bennünk azokat. Olykor elkényelmesedünk és azt mondjuk: “Ez már elég különleges élet, köszönöm Jézus.” Ő azonban azt mondja: “Van még ennél is különlegesebb!” Gyakran abba a hibába esünk, hogy korlátozni akarjuk az ő képességeit. Azonban mindig van több, mert az Ő gondolatai nagyobbak a mi gondolatainknál.

A különleges élet feltétele, hogy Jézus Krisztus tegyük a középpontba, figyeljünk az ő szavára. Reméljünk az ő ígéreteiben és higgyük, hogy meglássuk azt, amire meghív. Ő ma is megszabadít bennünket azoktól a korlátokról, amelyeket felállítunk, mert jó. Szeretné, ha különleges lenne az életünk, mert jó. Amikor elvesz, akkor is ad valami jobbat, mert Ő jó. Ezt nem szabad elfelednünk soha sem.

Forrás

Létrehozva 2022. február 12.