Isten engedélyével és támogatásával?

Már megint beelőztek bennünket. Már vannak, akik folyamatosan bírják Isten engedélyét és támogatását. Mi több, megrendelést lehet adni nekik, hogy Isten engedélyével és támogatásával,

  • „Urunk eltávolítja az épületben fellelhető beköltöző kóbor lelkeket;
  • Urunk eltávolítja az épületet megszálló gonosz erőket;
  • Urunk eltávolítja az épületben fellehető entitás-fészkeket;
  • Urunk olyan gyógyító és pozitív energiákat sugárzó felületeket helyez el az épületben található összes fekvő- és ülőhely alatt, melyek folyamatosan biztosítják az ott tartózkodók regenerálódását, feltöltődését;
  • Urunk harmonizálja a lakást.

Úgy tűnik, hogy ami nekünk vicc (ti. hogy valóban Urunk tenné ezt), az másnak nemhogy valóság, hanem bevételi forrás is egyben.

Nekem legjobban az Urunkkal kötött szerződés garanciális része tetszik:

Az elvégzett tevékenységek valódiságának bizonyítékaként Urunk minden megrendelőnk számára egy EGYSZERI, 30 napos (tehát nem egyhónapos) ún. megtapasztalási időt biztosít.
Ha a megrendelő a megtapasztalási időn belül (1-30. nap) úgy találja – és e véleményéről értesít is bennünket telefonon -, hogy az általunk közvetített és Urunk által végzett tevékenység nem hozta meg az általa elvárt eredményt, akkor Urunk mindent visszaállít az eredeti – a megrendeléskori – állapotba.
Urunk ugyancsak visszaállít mindent az eredeti – a megrendeléskori – állapotba abban az esetben is, ha a megrendelővel a megrendeléskor szóban kötött szerződés legkésőbb a 31. napig nem realizálódik.”

A teljes szolgáltatáslista lelőhelyét természetesen nem adom meg. A módosított reklámszöveg ebben az esetben így szól: Mielőtt ilyen szolgáltatást venne igénybe, kérdezze meg gyóntatóatyját vagy lelkivezetőjét.

 

Létrehozva 2012. február 18.