A megszentelődés titka

Felfedem nektek a megszentelődés és a boldogság titkát. Ezt el lehet érni a következők megtételével: kapcsold ki minden nap pár percre képzelőerődet, zárd be szemed és füled a világ minden képe és hangja előtt, így vissza tudsz vonulni teljesen megkeresztelt lelked szent talajára, ami a benned lévő Szentlélek temploma.

Akkor így szólj a Szentlélekhez lelked mélyén: ó Szentlélek Úristen, lelkem Lelke, imádlak téged! Világosíts meg, vezess, erősíts és vigasztalj meg engem. Mondd meg nekem, hogy mit kell tennem, és parancsold meg, hogy megtegyem azt. Megígérem, hogy mindenben alávetem magam annak, amit megengedsz, hogy megtörténjék velem, csak mutasd meg, mi az akaratod.

Ha ezt megteszed, akkor életed napjai boldogan és nyugodt békében fognak telni. Vigasztalásban lesz részed a legnagyobb bajokban is. Kegyelmet a megpróbáltatás mértékének arányában fogsz kapni, és elegendő erőt annak elviselésére. Mindez el fog vezetni téged a paradicsom kapujához, ahol beléphetsz a számodra készített megérdemelt helyre!

A megszentelődés titka: énünk tökéletes alávetése a Szentlélek akaratának!

 

Forrás: Új Ember Füzetek (7), Szentlélek imafüzet, é.n.

Létrehozva 2014. január 25.