himmelbotschaft.eu – nagyon nem ajánljuk

himmelbotschaft.eu – nagyon nem ajánljuk

Egy katolikus médiaportálon tették fel nekem az alábbi kérdést.

…mit tennél, ha azt tudnád, amit tudomásomra hoznak. Itt egy pszichiáter csoport esete, elfogadnád e azt, hogy a múltban kapott kinyilatkoztatásokból ollózva, hirdetik, hogy ők is kapnak üzeneteket. Sőt olyan eget verő üzeneteket, hogy 2030-ig mindennek vége lesz. Teljesen átalakul a Földünk, s nagyon kevesen maradunk meg az igaz hitben, te mit mondanál például erről, ha tudod minden meg van hamisítva, annyiszor átírták a Bibliát, hogy se szeri, se száma, de a lelkünkbe égetett Bibliát senki nem képes átírni.

Mégis ha tudják, hogy képtelenség felülírni az isteni kódot, akkor miért próbálkoznak vele… Himmelsbotschaft.eu szóval odateszem a honlapot, én tudom a választ, de ha annyira okosnak érzed magad, képes vagy-e meglátni benne a megtévesztést?

Röviden ennyit válaszoltam neki.

A Lélek világosan állítja, hogy a végső időkben némelyek elpártolnak a hittől, megtévesztő szellemekre és ördögi tanításra hallgatnak.” (1Tim 4,4).

Még a maga óráját sem tudja felismerni az ember.” (Préd 9,12)

Ne féljetek, hisz magam adok rá nektek parancsot. Szedjétek össze bátorságotokat és legyetek derék emberek!” (2Sám 13, 28)

Múltbeli kinyilatkoztatásokból ollózva (sic!), mintha azok nem lennének teljesek vagy igazak, hirdetni az új, ‘a la carte’ üzeneteket, ez nem más, mint kukázni azokat, és a magam igazságát hirdetni azokkal szemben.

Attól, hogy valaki állít valamit, nem biztos hogy bírja az igazságot.
Aki megmondja a tutit, hogy 2030-ban vége mindennek, hamis tanítást hirdet.
Aki azt állítja, hogy sokszor átírták a Bibliát, az is hamis tanítást hirdet.
Nincs isteni kód, csak szeretet.

Sandra, Melanie és Steve ugyan kaphatnak ‘égi’ üzeneteket, de ezek biztosan nem Istentől kapott üzenetek. Semmit nem tudunk hitükről, lelkivezetőjükről, és hogy alávetik-e magukat a katolikus egyháznak.

Az egész honlap magánkinyilatkoztatások tömkelegének minősül, amiről egyetlen “hivatalos” egyházi személy vagy hivatal sem nyilvánított véleményt – még ha te ezt teljesen fölöslegesnek is tartod.

Nem érzem magam okosnak, de elsőre talán ennyi elég abból, amit a megkülönböztetés lelke adott erről a dologról.

Létrehozva 2024. július 17.