Kommunizmus kontra kapitalizmus, Obama

Kérdezhetnénk,  mi  annak  az  értelme,  hogy  a  kapitalisták  olyan kommunista világhatalmat, mint a Szovjetunió, nemcsak életben tartanak, hanem építik és finanszírozzák. A válasz nagyon egyszerű. Mert ellenőrizni tudják. Ugyanazok a céljaik, mint a szabadkőműves Leninnek, Trockijnak és utódaiknak. A cél a világforradalom és a világuralom az új, szabadkőműves világrendben. (Ezek a  célok  változatlanok  maradtak  a  mai,  állítólagos  demokratikus Oroszországban is.)

Egyrészt  változatlan  a  szabadkőművesek/illuminátusok  igyekezete  vallási  meggyőződésükből,  másrészt  szuper-gazdag  szövetségeseik fékezhetetlen hatalom- és profitéhsége vezérli őket. A bankárok és befektetők biztonsága Annak, aki a bankba megy, hogy hitelt kapjon, biztosítékkal kell rendelkeznie,  hogy  pénzhez  jusson.  Milyen  biztosítékot  kapnak a bankárok, ha egy királyságnak vagy egy államnak mérhetetlen mennyiségű kölcsönt adnak, milyen biztosíték volt a múltban és ma a visszafizetésre?

 A  legjobb  és  legbiztosabb  eszköz  a  királyság  vagy  az  állam mindenkori ellenfelét finanszírozni. A történelem egy példája mutatja, Rotschild bankár a Waterloo-i csatában megkapta az angol gazdaság fölötti felügyeletet. A Rotschild család ebben a csatában mindkét felet finanszírozta: a franciákat is, és az angolokat is.

Évekig  feszültségben  tartotta  a  világot  a  hidegháború.  Egyik oldalon a keleti kommunista blokk a varsói szerződéssel, a másik oldalon a szabad (!) Nyugat a NATO-val. Milliárdokat tettek ki a fegyverkezési kiadások, hogy erőegyensúly legyen. A két hatalmi tömb állítólag kibékíthetetlenül állt egymással szemben.

A könyvrészlet letölthető itt.

Létrehozva 2018. augusztus 21.