Óvszer, transzneműség és anális szex a tíz év alattiaknak?

Samra Brouk szenátor beterjesztett egy törvényjavaslatot, mely szerint ’átfogó szexuális oktatás szükséges a K-12 korosztálynak’ a SIECUS [Az Egyesült Államok szexualitás információs és oktatási tanácsa] által készített szexuális nevelési szabványok alapján.

ALBANY, 2021. március 9. (LifeSiteNews) – A New York-i gyermekekkel lehetne kísérletezni, hogy elfogadják a nemek közötti fluiditást akár már ötéves korukban, és kifejezetten a szexuális aktusokról kapjanak leckéket tizenéves koruk előtt, ha a demokrata törvényhozás ezt törvénybe iktatja.

New York Post jelentése szerint Samra Brouk beterjesztett egy olyan törvényjavaslatot, mely megköveteli az ’átfogó szexuális oktatást a K-12 korosztálynak a SIECUS [az Egyesült Államok szexuális információs és oktatási tanácsa] által készített szexuális nevelési szabványok alapján.

„Nagyon aggódok a kapcsolati erőszak, a szexuális zaklatás és bántalmazás, valamint az online zaklatás elfogadhatatlanul magas előfordulása miatt a mai társadalmunkban” – érvel Brouk. „Fel kell készítenünk a következő generációt a boldoguláshoz szükséges készségekkel és oktatással.”

A SIECUS-szabványok áttekintése azonban azt mutatja, hogy az anyag messze túlmutat az erőszak, zaklatás vagy megfélemlítés elleni leckéken. Síkra száll azért, hogy az 5 éveseknek meg kell tanítani a „gender indentitást”, a 8 éveseknek tanítani kell a pubertás-blokkoló gyógyszerekről, és a 11 éveseknek tanítani kell a „hüvelyi, orális, és anális szexről”, a „queer, két szintű, aszexuális, [és] pánszexuális” nemi identitásokról, az óvszer és egyéb fogamzásgátló módszerek használatáról.

Úgy tűnik továbbá, hogy nagyobb érdeklődést mutatnak a gyermekek kulturális aktivistákká való képzése iránt, mint hogy felkészítsék őket arra, hogy felelősségteljesen cselekedjenek egészségük vagy biztonságuk érdekében.

„A szexuális nevelésnek kerülnie kell a cisznormatív, heteronormatív megközelítéseket, meg kell erősítenie a fiatalok képességét a káros sztereotípiák leküzdésére, és hogy elfogadják nézőpontok és populációk széles skáláját anélkül, hogy bármilyen csoportot megbélyegeznének” – olvasható a közleményben. „Az egészség társadalmi meghatározóira is összpontosítanak, különös tekintettel arra, hogy az olyan jellemzők, mint a faji, az etnikai hovatartozás, a társadalmi-gazdasági státusz, a szexuális irányultság, valamint a gender identitás és kifejezés hogyan kapcsolódik az egyenlőtlen egészségügyi eredményekhez.”

Úgy tűnik, hogy a szabványok azt is sugallják, hogy a gyermekeknek képesnek kell lenniük arra, hogy szüleik tudta vagy beleegyezése nélkül az egész életüket megváltoztató egészségügyi döntéseket hozzanak.

„Minden serdülőnek joga van átfogó, fejlődésben és kulturálisan megfelelő, bizalmas támogatáshoz és szexuális egészségügyi szolgáltatásokhoz” – áll a dokumentumban. „És terhesség esetén a fiataloknak joguk van átfogó terhességi tanácsadáshoz és minden kapcsolódó szolgáltatáshoz. A frissített NSES [országos természettudományos oktatási szabványok] átgondoltan figyelembe vette, hogy a fiataloknak – beleértve a várandós vagy gyermeket nevelő fiatalokat is – döntéshozatali erővel kell rendelkezniük saját reproduktív egészségük érdekében, és nekik kell dönteniük, hogy mikor és milyen körülmények között akarnak vagy nem akarnak szülővé válni.”

Ha a jogszabályt elfogadják, “kiszerveznénk a tantervünket ennek a külső szervezetnek,” mondta Michael Reilly republikánus képviselő. „Ez aggodalomra ad okot.”

„Vannak olyan iskoláink, ahol a gyerekek 95%-a nem tud olvasni vagy számolni korának megfelelően, és most be akarják hozni ezeket a bonyolult társadalmi igazságosság kérdéseket? Ez hülyítés,” mondta Sam Pirozzolo a New York-i Szülők Szakszervezetétől a Postnak.

Valójában a biológiai nem az egyén kromoszómáiban gyökerezik, és több száz genetikai jellemzőből származik. Tanulmányok azt mutatják, hogy a gender diszfóriás gyermekek több mint 80%-a kinövi azt a késői serdülőkorban, és az „identitás megerősítése” akár a teljes „nemváltó” műtétig gyakran nem tud választ adni a nemileg zavart egyének súlyosbodó tendenciáira, hogy önkárosításban és öngyilkosságban vegyenek részt.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2021. március 11.