“Neve, ha van, csak áruvédjegy” – Vassula

FRISSÍTVE – 2013. március

A Vassula Ryden tevékenységét kritikai szemmel bemutató honlap (mely elérhető angol, spanyol, olasz, francia és magyar nyelven is, alul a zászlóra kattintva) tartalma ismét megtalálható a www.pseudomystica.info alatt.

2012-05-30

Az infovassula.ch svájci honlap tulajdonosa és szerkesztője az alábbi levelet tette közzé angolul honlapján.

“Tegnap (2012. május 2.) levelet kaptam angliai ügyvédektől, akik Vassula Ryden-t és az Igaz Élet Istenben Alapítványt képviselik.Az követelik, hogy adjam át nekik az infovassula domain nevet, mivel a “Vassula” és az “Igaz élet Istenben” nemzetközileg bejegyzett védjegy, és ezeket a szavakat nem használhatom a domain névben. Azt állítják, hogy az infovassula.ch domain nevet csalás eszközeként használom . mivel az negatív információt tartalmaz Vassulára tekintve. Azzal érvelnek, hogy károsodás érte őket, mivel néhány követőjük (!) nem érti, hogy ez egy kritikai honlap és nem Vassula asszony hivatalos honlapja. Azzal is vádolnak, hogy megpróbálom magamat Vassula szervezetének tagjaként feltüntetni! Nem fogom kommentálni a levelet, ami itt elolvasható.

Sajnos ezt nem bírom tovább. Befejezem a honlap szerkesztését május végén, mivel nincs elegendő pénzügyi és mentális erőm egy másik perhez (lásd a tliglawsuit.htm oldalt), és bármennyire is nevetséges, kénytelen vagyok átadni a domain nevet Vassula részére 2012 júniusában. Az infovassula ezzel megszűnik kritikai honlapként és csatlakozik a Vassula-barát honlapokhoz, melyek száma egyre gyarapodik az Interneten.”

Forrás és az angol ügyvédi levél (az időközben megszűnt honlap utolsó oldalát már csak pdf-ben tudom megmutatni. A szerk.)

 A címhez József Attila “Mondd, mit érlel” című versét választottam. Minden komment nélkül..

Létrehozva 2018. november 3.