Tiszta Szívek Orvosa

Kedves Olvasó! A Tiszta Szívek Mozgalom (TSZM) a szeretet forradalma. Jézus alapította abban a pillanatban, amikor megszületett Betlehemben. Valóságos Isten valóságos emberré lett, egyesült velünk, gyógyít, megtisztítja szívünket, képessé tesz szeretni és megismerteti az igazi szeretet örömét.

A Tiszta Szívek Mozgalom a világ legnagyobb szívklinikája. Itt gyógyítja Jézus a bűnnel sebzett szíveket. Szeretetével alakítja az embert, és csodálatos, maga körül szeretetet sugárzó teremtménynyé varázsolja. Ha valaki rábízza szívét Jézusra, és megnyitja lelkét az imából, a bűnbánat szentségéből és az Oltáriszentségből áradó kegyelmek előtt, hamarosan megtapasztalja, ahogy szívében megszületik az Egyetlen, Igazi, Tiszta Szeretet.

Akinek a szívében tiszta szeretet lakozik, arról mennyei szépség sugárzik. Akik egyesülnek Jézussal, és kegyelmi állapotban maradnak, a tiszta szeretet mennyei szépségében részesülnek. Ezért akarunk mindig, azután hogy csatlakoztunk a TSZM-hez, kegyelmi állapotban maradni, vagy ha kísértésbe esünk és súlyos bűnt követünk el, késedelem nélkül a bűnbánat szentségéhez járulni.

A Tiszta Szívek Klinikája mindig nyitva áll, vészhelyzet esetén is. Éjjel nappal hívhatjuk Jézust. Nincsenek reménytelen esetek, hiszen Jézus még a legsúlyosabb sebeket is meggyógyítja, a legkomolyabb betegségből is kigyógyít, a legkétségbeesettebb helyzetből is kiszabadít. Csak bízni kell benne „Minél nagyobb a nyomorúsága, annál nagyobb a lélek jogosultsága az irgalmamra. Buzdíts minden lelket arra, hogy bízzanak felfoghatatlan irgalmamban, mert mindenkit meg akarok menteni” – mondta egykor Szent Fausztina nővérnek. (Napló, 1182).

Szerkesztőségünkbe naponta érkeznek levelek fiataloktól, akik csatlakoznak a TSZM-hez. Alább idézünk néhányat közülük.

Ma úgy döntöttem, hogy csatlakozom a TSZM-hez. Meg akarom gyógyítani sebzett és megkeményedett szívemet. Imádkozzatok értem.
Isabelle

Az újságot olvasva úgy döntöttem, hogy szeretném, ha beírnának a Tiszta Szívek Könyvébe. Bár csak 15 éves vagyok, már régebben megfogadtam, hogy nászajándékba adom férjemnek a tisztaságomat. Nehéz feladatom lesz, de hiszem, hogy Jézus segíteni fog. A TSZM-hez való csatlakozás segít, hogy elkerüljem a bűnt. Küzdeni fogok a kísértések ellen, és imádkozni fogok, a többi TSZM tag erejéért és állhatatosságáért. Tiszta szívvel akarok szeretni, hogy ezáltal Jézushoz közelebb kerüljek. Kérem a nevemet beírni a Tiszta Szívek Könyvébe.
Magda

Szeretnék csatlakozni a TSZM-hez. Köszönöm ezt az apostolkodást, amely egy új generációt nevel. Teljes szívemből támogatom, és hiszem, hogy ezzel a kötelezettséggel megtanulom mi a valódi szeretet.
Christopher, 22 éves

Péternek hívnak. Margarettel össze fogunk házasodni. Három hónapja minden nap találkozunk. Sajnos nagyon nehezünkre esik a tisztaságunkat megőrizni, néha egy lépéssel tovább megyünk a megengedettnél. [2003. október 22-én Péter megint írt:] Azután, hogy elolvastuk a magazint, menyasszonyommal volt egy komoly beszélgetésünk. Ezután mindketten elmentünk gyónni, szentáldozáshoz járultunk és elmondtuk a Tiszta Szívek Imáját. Szeretnénk kitartani a TSZM alapelvei mellett. Kérjük imáikat és az erkölcsi támogatást.
Peter

Négy éve járok a világ legjobb fiújával. Naponta köszönöm Istennek, hogy őt adta nekem. Megfogadtuk, hogy szüzességünket Jézusnak ajánljuk. Nem egyszerű, de tudom, hogy szeretetünk Istentől való, és ezért ki fogunk tartani. Jézussal együtt legyőzzük a kísértést, és kibírjuk! Mindenkinek üzenem, aki kételkedik, hogy van élet szex nélkül is. Egy kapcsolatnak nem az a lényege, hogy két ember kielégítse egymás szexuális vágyát, hanem a szoros kötelék, amely két egymást szerető embert összeköt. Csak Jézussal együtt tudjuk legyőzni a bűnt! Ő a mi Utunk, az Igazságunk és Jézus maga az Élet! Ő a mi erősségünk, naponta önti szeretetünket a mi szívünkbe. Jézusom, bízom benned!
Martha

Az írás elolvasható itt.

Létrehozva 2017. március 12.