Időzített bomba

Tudjuk milyen az. Ha a bombát szép csendben bejuttatják a célterületre már csak idő kérdése és a környezetében olyan óriási változást fog okozni a detonáció, hogy felismerhetetlenné teszi azt.  Idejét csak az tudja, aki a robbanás idejét beprogramozta. Persze ekkor jönnek a tűzszerészek is, akik tudják, hogy melyik drótot kell elvágni ahhoz, hogy a robbanás ne jöjjön létre.

A Megtestesülés egy időzített szeretetbomba volt.

A legnagyobb csendben és észrevétlenségben érkezett meg hozzánk, éppen akkor, amikor elérkezett az idők teljessége.

Amikor elérkezett az idők teljessége, az Isten elküldte Fiát, aki asszonytól született, és ő alávetette magát a törvénynek, hogy kiváltson minket a törvény szolgaságából, hogy a fogadott fiúságot elnyerjük.” Gal4.4. és Jn.1.1

Harminc évig csendben ketyegett Názáretben a földi mérték órája. Majd aktivizálta magát Júdeában az üdvösségre alkalmas idő érkeztében és az isteni hatalom, erő, működésbe lépett.

Három évvel később beindult a Golgotán a visszaszámlálás, Pünkösdkor robbant fel a mennyei trotil és megváltoztatta a világot. Azóta a szétszóródó Szentlélek gránátrepeszek becsapódásai új és új robbanásokat hoznak létre, felismerhetetlenül megváltoztatva a Szentlélekben újjászületettek életét.

Amikor imádkozunk valakinek a megtérésért, gyógyulásáért, az éppen ilyen, célba juttatott időzített bomba. Biztosak lehetünk abban, hogy alkalmas időben aktivizálódik és létrehozza a kívánt hatást. Nekünk „csak” annyi a feladatunk, mint Józsué embereinek. Be kell hatolnunk az ellenség területére és ott kell hittel, biztos szívvel célba juttatnunk az imádság hidrogén bombáit. 

(Jer51.46) “Ne remegjen félelemtől a szívetek! És ne ijedjetek meg az országban kószáló hírektől.”

Ha az ellenség tűzszerészei nem fedezik fel, vagy maga a célszemély nem akadályozza meg, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ima detonációja bekövetkezik a Szentlélek erejében. Persze, hogy ez mikor valósul meg, azt csak a Mindenható tudja. Lásd:

Amikor elérkezett az idők teljessége.” (Jn1.1)

Mindennek rendelt ideje van, és ideje van az ég alatt minden akaratnak.” (Préd3.1)

(2Pt 1.19) “Szilárd prófétai szó birtokában vagyunk, amelyre jól teszitek, ha figyeltek. Az ÚR eljövetele biztos, mint a virradat!  Advent van. Várakozzunk hittel és imádkozó reménnyel.”

Létrehozva 2018. december 21.