A szülők nem számíthatnak a politikusokra a gender ideológia elleni küzdelemben

Ideje cselekedni

2019. október 18. (LifeSiteNews) – Ahogy a szexuális forradalom közelít a teljes győzelemhez a Nyugaton, a kulturális háborúk legutóbbi csataterén a gyermekkor gyarmatosítása kezd a középpontba kerülni. Az elmúlt néhány évben az LMBT mozgalom és szövetségeseik óriási erőfeszítéseket tettek a politikában, a médiában és a szórakoztatóiparban annak érdekében, hogy elkezdjék bemutatni ideológiájuk alapelveit a fiatalabb és még fiatalabb gyermekek számára. Azokat, akik ellenzik ezt, magától értetődően bigottnak nevezik.

Például Kanadában a szexuális nevelési órákon a gyermekeket megtanítják arra, hogy nemük egy skála, ahol egy praktikus „gender egyszarvú” segít nekik „megtörni a bináris értéket”, hogy megértsék: választhatják az ellenkező nemet, ha magukat úgy akarják azonosítani. Számos állami iskola támogatja a „büszkeség hónapját”, amikor szivárványos zászló leng az iskola felett egész júniusban. A közkönyvtárakban jelenleg számos olyan gyermekkönyv található, melyekben LMBT-párok szerepelnek, van transznemű zsírkréta (nem vicc), sőt olyan munkafüzetek is, melyek segítenek a gyermekeknek „gender transzcendenssé válni”, és életükből kitiltani a „transzfóbiát”.

A legmegdöbbentőbb, hogy az elmúlt néhány évben még messzebbre mentek, amikor a kanadai állami műsorszolgáltató egy úgynevezett „drag kid”-et [transzvesztitának öltözött gyerek. A ford.] reklámozott egy játékfilm hosszúságú dokumentumfilmben és „drag queen” [transzvesztitának öltözött előadó. A ford.] meseórákon a gyermek közönségnek – amit a pedofília legalább egy prominens szószólója megdicsért. Az LMBT mozgalom a gyermekeket át akarja nevelni, kezdve a gyermekfilmektől a nyilvános könyvtárakon át az osztálytermekig, és katonái rendkívül rövid idő alatt lenyűgözően sikeresek. Már magától értetődőnek tekinthető, hogy a gyermekek az LMBT ideológiával szembesülnek, hacsak a szülők konkrét és szándékos intézkedéseket nem hoznak ennek megakadályozása érdekében.

Ezért bátorítónak találtam, hogy bizonyos politikusok bizonyos helyeken legalább megértik, hogy a gyermekkor gyarmatosításával szembe kell nézni és azt meg kell akadályozni. A Gript ír médiaszervezet szerint a lengyel kormány olyan jogszabályokat tervez elfogadni, amelyek célja a folyamatos átnevelés és a gyermekek egyre növekvő szexualizációja elleni küzdelem.

A lengyel Jog és Igazság Pártja (PiS) megkezdte egy olyan törvényjavaslat kidolgozását, amely kriminalizálná a „kiskorúak szexuális tevékenységének előmozdítását”, attól tartva, hogy más joghatóságok alatt a szexuális nevelés a gyermekek korai szexualizációjához vezet.

A lengyel iskolák nem kínálnak szexuális oktatási órákat, helyette a hallgatók „családi életre” való felkészítésére összpontosítanak, bár egyes liberális pártok által vezetett városokban megengedték, hogy szexuális oktatási programokat ajánljanak.

A törvényjavaslat ellen tiltakozásokat vártak számos városban, ám a PiS átfogó választási győzelmével valószínűnek tűnik, hogy minden előterjesztett jogszabály elfogadásra kerül.

A kritikusok szerint a PiS egyszerűen csak arra törekszik, hogy „kivegye” a szélsőjobboldali pártokat a hagyományosan katolikus szavazókhoz intézett beadványból.

Itt Kanadában sajnos nincs olyan vezető politikai párt, amely hajlandó lenne bármi hasonló mellett kiállni. Miután a progresszív konzervatív miniszterelnök megígérte, hogy kiiktatja Kathleen Wynne radikális szexuális tantervét – különösen az abban szereplő veszélyes gender ideológiát -, Doug Ford meghátrált, és a felülvizsgált tanterv a legfontosabb kérdésekben szinte egyáltalán nem különbözik az előző változattól. Egyetlen politikus sem volt hajlandó kiállni és visszavágni a gender ideológia nyomulása ellen az iskolákban, és nagyon kíváncsi lennék, hány politikus lenne elég őszinte kimondani ezt a mondatot: „A nőknek nincs péniszük.”

A tény, hogy valami ilyen kimondását sokan politikai öngyilkosságnak tekintik – még a nyilvánvalóan konzervatív politikusok esetében is -, a valóság brutális ellenőrzése. A kanadai állami iskolák a gyermekek átnevelésére törekszenek, és nagyon kevés ember hajlandó felállni és azt követelni, hogy a gyermekeknek lehessen olyan gyermekkoruk, amit nem tesz tönkre a gender ideológia által elkerülhetetlenül létrehozott zűrzavar. Azoknak, akik meg akarják védeni gyermekeiket ettől, csak egy választása van: vállalják a felelősséget gyermekeik oktatásáért és, ha csak lehetséges, távol tartják őket az állami iskolarendszertől.

A cikk forrása angol nyelven

Angolul tudó olvasóinknak

Jonathon új audio sorozata, a The Van Maren Show elkötelezett az életvédő és családvédő mozgalom eseményeinek közreadásában. A legutóbbi adásban interjút készítettek Laura Klassennel, a CHOICE42 alapítójával. Ez egy életvédő szervezet, amely szarkazmust, tökéletes komikus időzítést és jó adag igazságot használva készít robbanásszerűen terjedő videókat, melyek még a legelkötelezettebb abortuszpártiakat is arra kényszeríthetik, hogy gondolják át alapvető feltevéseiket. Itt lehet feliratkozni és meghallgatni ezt a részt:

 

Létrehozva 2019. november 8.