early warning2

A filmipar imádja a jóslatokat

Ha filmekre és a televízióra koncentrálunk, nagyon furcsa látni azt, hogy olyan filmeket fedezhetünk fel, amelyek bepillantást engednek a jövőbe.

A C-19 hisztériára a ”Hamburgi szindróma” és az ”Utópia” tankönyvi példákat ad arra, hogy a hatóságok hogyan használják a vírust arra, hogy a lakosságot becsapják, hogy megkapják a vakcinát!

A globális elit filmeket és TV műsorokat használ arra, hogy bemutassa baljós terveit, akárcsak a sorozatgyilkosok a horrorfilmekben. Talán éppen a filmek jelentik számukra az inspiráció forrását. Akárhogy is, de használhatjuk ezeket, hogy találjunk néhány nyomot. Egy másik film az archívumból sokkoló párhuzamot mutat a mai valósággal.

Az 1981-es „Korai figyelmeztetés” (Early Warning) című filmtől hideg borzongás fut végig a gerincünkön, ha megnézzük ezt a filmet.

A filmben szerepel az USA energiaválsága, a dollár leértékelődése, élelmiszerhiány, minden intézmény és erőforrás ellenőrzése, szám nélkül nem lehet vásárolni vagy eladni semmit, és EGY VILÁGKORMÁNY ÉS [GLOBÁLIS] PÉNZÜGYI RENDSZER.

Olvassa el a tartalmat az IMDb-n, és látni fogja, miről beszélünk.

Egy keresztény nő (Delana Michaels) azt akarja, hogy egy újságíró (Greg Wynne) tegyen közzé egy cikket egy létező Egy Világ Alapítványról, melynek egyetlen célja a világ irányítása. Azt akarja, hogy a férfi figyelmeztesse az embereket, hogy ez lesz, és magyarázza el, hogyan kapcsolódik a Bibliában említett végidőkhöz. Az újságíró ellenzi ezt az ötletet, amíg meg nem látja, hogy a nőt üldözi az Alapítvány. Ahogy a kaland kibontakozik, az újságíró rájön, hogy amit a nő mond, igaz lehet. Ez az evangelizációs jellegű, klasszikus végidőkről szóló film bemutatja az igazságot Jézus Krisztusról és érdekes betekintést nyújt abba, hogy mi jöhet az utolsó időkben.

Vajon ez a 40 évvel ezelőtti film kimondta, hogy mivel fogunk szembenézni a jövőben?

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2022. szeptember 26.