Szlovákiában az antikrisztus számát is felhasználhatják a magánszemélyek azonosításához

A gloria.tv szlovák nyelvű oldalán egy petícióhoz gyűjtenek aláírásokat egy olyan törvénymódosítás-tervezet ellen, ahol a szlovák állampolgárok születési dátumát egy ún. BIFO indetifikátorra tervezik cserélni – ennek numerikus [vonal]kódja tartalmazza a 666 számot. Köszönet Eszternek a fordításért. A szerk.

A szlovák  kormány a választási időszak végén egy törvénymódositást keszít elő, hogy felcseréljék a születési dátumot a magánszemélyek identifikátorára. A petició szövege a következő.

“Mi, Szlovákia állampolgárai, melynek alkotmánya [Szent. A szerk.] Ciril és Metód lelki hagyományán alapszik és a szabad élet biztosítására hagyatkozik, aggódva figyeljük az emberi változtatást, mely ésszel és szabad akarattal van megajándékozva, Isten képmására alkotva, szüleitől kapott keresztnévvel és utónévvel megnevezve. Ezzel az emberi tőkével úgy bánnak, mint egy áruval, ami egy számmal lenne megjelölve, és ennek alapján lehetne azonosítani. Ezt az identifikátort elektronikusan dolgozzák fel, részletes információkat is tartalmaz ez a ‘big data’, amit mindenféle elektronikus rendszerekben felhasználhatnak, beleértve az érzékeny biometrikus adatokat és az egészségügyi adatokat is. 

Ez veszélyezteti a személyes szabadságunkat és a biztonságunkat, ez egy elektronikus koncentrációs tábor kiépitését jelenti. Veszélyezteti a személyes adatok védelmét is, mivel képes a személyünk, vagyonunk, egészségünk, családunk, magánéletünk adatait  megváltoztatni, azzal visszaélni, azt kihasználni harmadik személy által.

Mi, Szlovákia állampolgárai, hivatkozva az Alkotmány 19.,24,.32-ik pontjára, elutasítjuk a születési dátum felcserélését a BIFO identifikációs számra az alábbi okok miatt:

  • az identifikátor a világi rendszer első helyén áll a személyes adatok adatbázisában, eltüntetve az ember nevét, ami aláássa az emberi méltósagot, elveszi a családi identitást, és ráadásul a nürnbergi perben ez meg van tiltva,
  • veszélyezteti az egyéneket, külföldről is nyomást gyakorolhatnak az egyénekre, a szlovák államra és intézkedéseire,
  • óriási költségekkel járna a bevezetése,
  • keresztényként érzékenyen figyeljük a tényt, hogy a numerikus [vonal]kód használja a 666 számot, ami a Bibliában az antikrisztus száma (Jel 13,18), és nem akarunk e rendszer részei lenni”

 A témáról további részletek találhatók ezen a magyar nyelvű portálon itt.

Létrehozva 2019. szeptember 5.