Nagyböjti humor

Ha Ábrahám alkudozhatott az Úrral,

  • ha Jézus szerint gyermeknek kell lennünk, aki bármilyen helyzetben megmosolyogtathatja szüleit,
  • ha Kis Teréz felvonónak nézhette Jézus karjait, 
  • ha Nagy Szent Teréz táncra perdülhetett böjtölés közben a zárdában,
  • akkor talán én is elmondhatom az Úrnak az én nagyböjti humoromat szívből az ég felé kiáltva.

Uram! A TE akaratodból magyarnak születtem, és mint tudod, nálunk az a mondás járja, hogy három a magyar igazság és egy a ráadás. Akkor engedd meg nekem, ha lehet, hogy a ráadást a negyedik rákos betegséget, tisztelettel már nem kérném.

Ugyanis ez a harmadik daganatos betegségem huszonhárom év alatt, ahol egyik betegségnek sem volt köze a másikhoz, vagyis egyik sem áttét volt. Mindegyik más helyen, más szövettannal jelent meg és külön álló életet éltek, míg meg nem haltak. A túlélő én vagyok! A harmadikkal még szkanderozok (glioblastoma). Ugyan már három éve meg kellett volna halnom, én mégis túlélő vagyok a paleoketogén evolúciós diétának köszönhetően. Nulla % szénhidrát és csak zsír, töpörtyű, szalonna, hús és tanyasi tojás. Mióta így étkezem, az agresszív daganat mérte stagnál. Fizikailag, lelkileg jó erőben vagyok és el tudom látni a három falumat. Köszönöm Jézus!

JÉZUS HUMORRAL is GYÓGYÍT

Szüleim a háborús nemzedékhez tartoznak, akik gyermekként nagy szegénységben éltek. Amit otthonról hoztak, azt nekünk is megtanították, ezért sokat hallottuk a túlélés bölcsességét: sok kenyér, kicsi kolbász.

Emlékszem, hogy gyerekként minden évben disznót vágtunk és mindig arra vágytam, hogy mikor lakhatok végre jól kolbásszal kenyér nélkül.

Ezt a vágyam az ÚR meghallgatta, nem felejtette el és teljesítette. Agydaganatosként ui. harmadik éve nulla szénhidráton élek, zsírt, töpörtyűt, szalonnát és húst eszem. Kenyeret, zöldséget, gyümölcsöt, tejterméket, egy falatot sem.

Hurrá! Végre! Végre! Végre! 

Annyi kolbászt ehetek kenyér nélkül, amennyit csak kívánok, amennyi csak jól esik, amennyi csak belém fér! A bajor, vagy más néven fehér kolbászban csak só, bors van, hagyma, paprika és más kolbász kiegészítők nincsenek.

Hurrá! Éljen a kolbász, éljen a hurka éljen soká Hurka Gyurka!

Köszönöm Jézus, Te vagy a legjobb séf!

A teljes cikk elolvasható itt.

Létrehozva 2019. március 18.