Az abortuszpártiság Európa öngyilkosságát jelenti!

„A bevándorlás megakadályozása még nem jelenti azt, hogy a népesség növekedni fog” – figyelmeztet Raymond de Souza a Mandinernek adott interjújában. A brazíliai születésű amerikai életpárti aktivista a magzatok védelmének híve és az abortuszipar elszánt kritikusa. A Szent Istvánt és a magyar történelmi keresztény királyságot nagyra értékelő aktivistával egy életpárti konferencián beszélgettünk.

A Raymond de Souza részvételével tartott budapesti életvédő konferenciáról szóló tudósításunkat itt olvashatják.

Hogyan lett életpárti aktivista?

Életemet annak köszönhetem, hogy édesanyám annak ellenére megtartott engem, hogy az orvosok azt javasolták neki, a saját élete érdekében vetessen el engem. Az édesanyám egy hős! Az életpárti aktivizmus még Dél-Afrikában talált meg, ahol találkoztam Paul Marx bencés atyával, a Human Life International alapítójával; csatlakoztam is a szervezethez, aminek 105 országban van szervezete a világon. Mindebben szerepe volt annak is, hogy szülőhazámban, Brazíliában jó nevelést kaptam egy bizonyos Plinio Corrêa de Oliveirától, aki alapított egy másik szervezetet a család védelmére, ez a TFP (American Society for the Defense of Tradition, Family and Property, A szerk.). 

Ő ugyanis tudta, hogy ha nincs család, nincs társadalom se.

Ma ugyanakkor a gonosz erői megpróbálják lerombolni a családot. Az élet pedig alapvető a család számára, hiszen az élet a családban születik meg. Szóval, mint mondtam, ha nincs család, nincs társadalom, sőt nincs egyház sem. II. János Pál világossá tette: a család védelme a legalapvetőbb, ha meg akarjuk védeni hazánkat és civilizációnkat. Tíz éve teljes állásban ezt csinálom. Ma a nemzetközi missziók területén dolgozom, 38 országban jártam, négy nyelven tartok beszédeket, portugálul, spanyolul, franciául és persze angolul, az élethez való jogról a fogantatástól fogva, ami megkérdőjelezhetetlen emberi jog.

Mennyire hasznos erről előadásokat tartani? 

Az Egyesült Államokon kívül nem értek a helyi dolgokhoz, amit tenni tudok, az a tájékoztatás. Az Egyesült Államokban viszont részt veszek másféle aktivizmusban is, például politikailag lobbizunk azért, hogy leküzdjük az abortuszpárti politikusokat. Sokan hirdetik az állatjogokat, de hát hogyan lehet, hogy az állatoknak több joga legyen, mint az embernek? És próbáljuk támogatni az életpárti politikusokat és segíteni nekik, hogy felismerjék, az emberek ott állnak mögöttük. Valamint oktatjuk az embereket, és segítjük a terhes nőket, hogy ne vetessék le a magzatukat. 

Van rá esély, hogy módosítják az abortusztörvényt az Egyesült Államokban?

Nincs, mert a politikusok túl opportunisták, és csak a hatalmat nézik, hogy újraválasszák őket. Az egyházak is megosztottak. Ha az egyházak egyesült erővel lépnének fel, és konzisztens lenne az, amit csinálnak azzal, amit tanítanak, akkor két választás alatt meg lehetne változtatni az abortusztörvényt. Nem lehetsz egyszerre a rabszolgaság ellen és az abortusz mellett. A Planned Parenthood abortuszpárti szervezet, ami félmilliárd dollárt kap az adófizetők pénzéből, ma Amerikában még az abortált magzatok szerveit is eladja. Ilyet még Hitler sem csinált. Ha ő csinálta volna, fel lennénk háborodva, de ma ez emberi jog. Ez álszentség! Hillary Clinton feministának állítja be magát, aki védi a női jogokat, de támogatja a magzatkorú lányok meggyilkolását. A mi fő célunk az oktatás, tájékoztatás. Katolikus vagyok, de tudom, hogy sok országban a püspökök nem tanítják a híveket. Azt mondják, nem beszélnek politikáról, holott ez nem politika, hanem erkölcs.

Senkinek nincs joga megölni egy ártatlan emberi lényt!

Nem végezzük ki a terroristákat, a nemi erőszakot elkövetőket, de az ártatlan magzatokat igen! Ennek megváltoztatásában alapvető az oktatás! Az élet természetes emberi jog a természettörvény alapján, ennek nem sok köze van a valláshoz.

Barack Obama is támogatta a Planned Parenthoodot.

Barack Obama azt mondta a Planned Parenthoodnak, hogy áldott a munkájuk! Az Egyesült Államok egyik legrosszabb elnöke volt! Az abortusz minden lehetséges módja mellett kiállt, beleértve azt is, amikor az újszülöttet gyilkolják meg, vagy az abortuszt túlélő csecsemőt. Pedig ez törvényellenes. Az abortuszt túlélt babákat védi a törvény! A Planned Parenthood támogatásának megszüntetése minden elnök elsőszámú célja kellene, hogy legyen! Remélem, és imádkozom érte, hogy Donald Trump megszüntesse a támogatást!

Még az ENSZ és az EU is általában az abortusz mellett van.

Itt van például Magyarország, aminek az alaptörvénye védi az életet, de az EU nyomást gyakorol rá, hogy ezen változtasson. Ez diktatúra!

Káros döntéseket kényszerítene rá az EU egy országra, ami amúgy független! Ma egy európai ország sem reprodukálja a saját népességét. Minden évben kevesebb magyar van a Földön! Az abortusz megöli ezt az országot! Ha nem lenne muszlim invázió, akkor is megölnék magukat szép lassan az európaiak. Olyan törvénykezés kell, ami segíti a családokat! Például csökkenteni kell az adókat, hogy azok a nők, akik otthon szeretnének maradni, otthon is tudjanak maradni a gyermekükkel. 

Az interjú elolvasható itt.

Létrehozva 2017. december 2.