Advent szárnyakat ad!

Az áruházakban már megjelentek az első fehér, zöld, rózsaszínű és más meglepő színekben pompázó karácsonyfák, az árukat is átrendezték, hogy amikor betérünk egy közönséges fogkrémért, egyből a lehetséges jövendőbeli ajándékokon akadjon meg a szemünk és elkezdjünk gondolkodni, vajon melyik szerettünknek melyik ajándék lenne a megfelelő. Bizony, ez egy ilyen időszak.

A TV-ben karácsonyi reklám megy, a kávézók itallapjára felkerült a forralt bor, a karácsonyi forgatagok pedig hipp-hopp megnyitottak. Ilyenkor sokan elfelejtkeznek az igazi szeretetről és a karácsony igazi lényegéről, de én azt ajánlom neked, hogy te tégy másképp! Legyél angyal!

Igen, jól olvastad. Na, jó, elsőre biztos viccesnek hangzik, de én komolyan gondoltam és mindjárt el is magyarázom, hogy milyen tervem van számodra.

Mint tudjuk, nemsokára itt az Advent. Biztosan te is tudod, hogy ez a várakozás ideje, és hogy ilyenkor az adventi koszorún minden vasárnap meggyújtunk egy gyertyát (ez a „hivatalos keresztény eljárás”), de amit nem sokan tesznek, az az angyalkázás. Lehetséges, hogy te is hallottál már róla, és a suliban, vagy máshol ti is csináltátok régen, de én most egy teljesen más angyalkázásra gondolok. Itt nincs névhúzás, nem adsz csokit a védencednek, vagy nem csinálod meg helyette a házit. 😀 Itt most más a feladatod, amennyiben te is rászánod magad arra, hogy „szárnyakat növessz”, és kedveskedj, mint egy angyal.

Az írás elolvasható itt.

Létrehozva 2016. november 28.