Pio atya újabb csodája?

Felépült a 25 napja életfenntartó berendezésre kapcsolt baba, miután apja Pio ereklyét helyezett el az ágyon

Caitlin Dooley szülei azt gondolták, hogy nincs remény – meghökkentő felépülése egybeesett azzal, hogy az ereklyét behozták a kórházba.

A három hónapos csecsemő nem törődött az eséllyel, és csodálatos módon meggyógyult egy életveszélyes állapotból, miután apja elhelyezett egy relikviát az ágyán.

Az ír Caitlin Dooley 2016. május 12-én született és 25 napig életfenntartó berendezésre kapcsolták, hogy életben maradjon.

Amikor a szívműködés 33 százalékra esett vissza, szülei Kieran és Sandra, attól tartottak, hogy az egyetlen remény a transzplantáció. Akkor „valami bekattant”, és kezdődött a csodálatos felépülés. Apja azt mondja, hogy a drámai fordulat egybeesett azzal, hogy Pio atya ereklyéjét elhelyezte a kórházi ágyon.

„Az emberek összerakják saját fejükben a dolgokat, nekem ez jutott az eszembe” mondta Kieran az Irish Mirror lapnak.

Caitlin első tünetei akkor jelentkeztek, amikor még csak 11 napos volt, nem tudták megfelelően táplálni, és az oxigénszint riasztó szintre csökkent. Aminek 95 százalékon kellett volna lennie, leesett 60 százalékra. Három nappal később még rosszabb volt a helyzet, mert leesett 37 százalékra.

Caitlint azonnal bevitték az intenzív osztályra és másnap dilatatív kardiomiopátiával diagnosztizálták. Az állapota romlott, és az orvosok aggódtak, hogy más szervei sem fognak működni.

Kieran és Sandra megkereszteltette Caitlint, és arra kaptak időt, hogy kézben tartsák őt, ismerve az állapotot, ami bármikor rosszabbodhat.

25 nap után az apja azt mondta: „valami csodálatos történt”, és a szív funkció növekedni kezdett, mintegy 70 százalékra. Caitlint levették a légzőkészülékről, és az orvosok már nem gondoltak a transzplantációra. A magyarázathoz legközelebbi dolog, amit Caitlin szülei kaptak, az volt, hogy „valami kattant és Caitlin csak felszállt.”

A kardiológusok azt mondták, hogy a szívműködése most „technikailag normális”.

Caitlin csodás gyógyulását a Vatikán nem erősítette meg.

Forrás angolul

Létrehozva 2016. szeptember 26.