“Csak ennyi az egész” – Székely János püspök istenes verseket szaval

Néhány hete megkérdeztük a Mária Rádió azon hallgatóit, akik regisztráltak a Mária Rádió honlapján, hogy milyen, már ismert rádiós programokat készítsünk el CD-n.

Nagyon sokan válaszoltak, ezt köszönöm mindenkinek. Így a válaszokból ismerjük az igényeket, s ennek az eredménye az lesz, hogy CD sorozatot indítunk MP3 formátumban, abban a műsorsorrendben, ahogy az igényt a Mária Rádiós család tagjai jelezték.

A legtöbb kérés Székely János püspök atya istenes verseire érkezett. Örömmel jelentem, hogy már meg is jelent a CD Székely János püspök atya által szavalt istenes versekkel a Mária Rádió gondozásában “Csak ennyi az egész” címmel.

A kiadvány megrendelhető a webshop@mariaradio.hu e-mail címen. Az igénylésben meg kell jelölni, hogy hány db-ot kér, postán kéri-e a CD-t, vagy személyesen veszi át a Mária Rádió Gogol utca 28 alatti központjában. Ha igényli a CD-t, kérem minden esetben pontosan adja meg nevét, postai címét, e-mail címét és telefonszámát.

A CD nem kereskedelmi áru, hanem ajándék a hallgatóknak. Nincs ára, megvásárolni nem lehet, ajándékként küldjük el, vagy adjuk át. Azt, hogy ez megtérül-e a rádiónak, a Gondviselésre bízzuk.

Ugyanakkor világosan megmondjuk, hogy a CD és a postázás pénzbe kerül, ezért kérjük, ha módjuk van támogassák a Mária Rádiót. A CD-t egy levél is fogja kísérni, amiben küldünk csekket és megadjuk a számlaszámot az adományok érdekében. Kérem tájékozódjon, manapság mennyibe kerül egy magas színvonalú CD, és ez nyilván segít majd abban, hogy eldöntse, külön mennyivel támogatja CD-nként a Mária Rádiót.

Ha igényli a CD-t, akkor tehát kérem a fentiek szerint jelentse be igényét. Köszönöm mindenki segítségét, hogy most már tudjuk, milyen műsorra van CD-n igény.

Létrehozva 2013. május 23.