Az eltávolított fátyol

Az eltávolított fátyol egy rövidfilm, amely a Menny és a Föld találkozását mutatja be a szentmiséken, ahogyan azt a szentek és misztikusok láttatják, a szentírás és a Katolikus Egyház katekizmusa alapján. “A projektet a kezdetektől a Szentlélek vezette.” -olvasható a készítők vallomásában, akik azt is megosztották, hogy minden héten, minden nap, minden órában imádkoztak a filmért 5 éven keresztül.

A koncepciótól a megvalósulásig a Szentlélek vezette e projekt mellett elkötelezett civileket, akiket a hit és az Isten iránti szeretet kötött össze. És igen, az Eucharisztia. Csodát láttam csodák után, és megválaszolt imáimat megválaszolt imák követték számomra és mások számára is… állítja Chris Magruder a csapat alapítója és projektvezetője, aki hívő katolikusként kezdte el tanulmányozni az Egyház tanítását.

A tanulási, elmélyülési folyamat számos meglepetést okozott számára, amikor a hit szépségével és csodájával, ha úgy tetszik misztikájával szembesült. “Amikor megismertem, hogy mi is történik valójában a szentmisében, megváltozott az egész tapasztalatom.” A film fantasztikus minőségben, sokak számára jeleníti meg a “fátyol” mögötti történéseket. Azt, amit szemmel nem, csak hittel és szívvel lehet látni.

Létrehozva 2024. április 21.