Imatorony szolgálat

Az Imatorony szolgálat: az idő megszentelése, s hogy minél közelebb kerüljünk az Úrhoz, becsatlakozzunk a folytonos imádságba. Célunk nem a templomból kivonni a híveket, hanem az imádságba bevonni.

A Zoom felületén az Oltárszentséget látjuk, be tudunk kapcsolódni a Divine UK Lelkigyakorlatos Központ élő szentségimádásába, s csak az előimádkozók hangját halljuk. Mindenki írhat be kéréseket a saját szándékára, de nagyon fontos imában hordozni az Anyaszentegyházat, magyar hazánkat, határon túli magyarjainkat, a Divine UK szolgálókat és a Szent Vincés Rend atyáit, s végső soron közbenjárni Európáért és az egész világért.

A rózsafüzéreket és az Irgalmas rózsafüzért mondjuk, közben imaszándékokat olvasunk fel, igéket mondunk, egy- egy éneket éneklünk. Ha csak negyedórára is, de szívesen fogadjuk bárki bekapcsolódását. Ha valakinek csak egyéb elfoglaltsága közben van ideje bekapcsolódni az imába: pl. főzés, házi munka, buszra várakozás, vezetés közben…, akkor is szívesen várjuk.

Vonjunk imahálót hazánk fölé! Bátorítjuk a határon túli magyarokat és minden magyart e világon, hogy csatlakozzanak. Egyelőre csak heti 4 órában, szombaton 12.00-16.00 óráig áll az imaszolgálat rendelkezésre, de lehetőség szerint szeretnénk bővíteni, az óraszámot és a napok számát is.

Fogjunk össze az imádságban!

Az Imádságtorony 2020. december 25-én indult. Eredetileg ez egy online közbenjáró szolgálat, amelyet egy közbenjáró csapat vezet, a Zoom program segítségével zajlik, a hét minden napján, a nap 24 órájában. A résztvevők bármikor csatlakozhatnak, és a chat funkciót használva imakéréseket küldhetnek az imavezetőnek. A csapat ezután veled együtt imádkozik a szándékodért.

Technikai részletek

Minden szombaton 12.00-16.00 óra között bármikor beléphettek, ha csak negyedórára is… Imádkozzunk Hazánkért és minden szükséget szenvedőért.

A legegyszerűbb a vincés atyák honlapjáról belépni, a lap legaljára görgetve a Hungarian feliratnál a piros gombra klikkelve:

Közvetlenül ezen a ZOOM elérhetőségen is be lehet kapcsolódni:

Meeting ID: 833 0025 3155

Passcode: 12345

Létrehozva 2023. január 19.