Ez jön a transznemű forradalom után

A szexuális forradalmat folyamatként kell értelmezni, különben érthetetlenné válik. Azok, akik támogatják, soha nem lesznek elégedettek a jelenlegi fázisával. Mindig feszegetik a határt a következő aberráció felé. Kevesen kérdezik azonban, hogy mi lesz a következő új szexuális határ.

Senkinek sem szabad meglepődnie azon, hogy mi következik. Semmi sem zárható ki. Az egyetlen kivétel e szabály alól az, hogy a tisztaság és a szerénység visszatér. Az ilyen erkölcsi gyakorlatot lehetetlennek tartják — még akkor is, ha évszázadokon át látható volt a keresztény civilizáció idejében.

Hogyan fejlődik a szexuális forradalom?

Két dolog biztos. Lesz újfajta magatartás, bevezetése pedig fokozatos lesz. Ez a forradalom mindig csak olyan mértékben fejlődik, amit a társadalom még elfogad. Az erkölcsi struktúrák, szokások és gyakorlatok ellenállásának lekoptatása által erősödik. Végül arra törekszik, hogy minden új szakasz számára biztosítsa a jogi védelmet.

Ha egy aberrációt elfogadnak, mindenki azt hiszi, hogy nem lesz további fejlemény. Ezt a hazugságot azonban hamarosan felfedik akkor, amikor javaslatot tesznek a következő fázisra.

A transznemű agenda – a jelenlegi szakasz

A szexuális forradalom jelenlegi szakasza a transznemű agenda — ezt közvetlenül az „azonos neműek házassága” után javasolták bevezetni.

A transznemű agenda lehetővé teszi, hogy az egyik nemhez tartozó emberek sebészi és kémiai csonkítás után hasonlítsanak a másik nemhez. Azt is lehetővé teszi embereknek, hogy önmagukat, mint bármilyen számú képzeletbeli „gender”-ként, azonosítsák, ami kifejezi pszichológiai állapotukat. Végül a transznemű aktivisták arra törekszenek, hogy a kormány elismerje, finanszírozza és törvényesen megvédje deklarált állapotukat. Még azokat is büntetéssel fenyegetik, akik nem fogadják el ezt a színjátékot.

Ahogy a transzgender folyamat előrehalad, a természetes kérdés ez: mi jön a transznemű fázis után? Az egyik (nem az egyetlen) új gyakorlat a láthatáron a jogilag védett szexuális csoportosulás.

Konszenzusos Nem Monogám Kapcsolatok

Valóban, az Amerikai Pszichológusok Szövetsége (APA) nemrég megalakított egy munkacsoportot, hogy támogassák az úgynevezett „konszenzuson alapuló, nem monogám kapcsolatokat” (CNM). A Szövetség egy petíciót is közreadott, azt kérve, hogy jogilag védett státuszt biztosítson olyan egyéneknek, akik több szexpartnerrel rendelkeznek.

A munkacsoport saját Facebook oldalán nem rejti véka alá agendáját. Nyíltan arra törekszik, hogy előmozdítsa a „tudatosságot és befogadást a konszenzuson alapuló, nem-monogámiáról és az intim kapcsolatok változatos kifejeződéseiről.” A poszt definiálja, hogy ez magában foglalja azokat az embereket, akik „poliamóriát [tártszerelműség], nyitott kapcsolatokat, swingelést, kapcsolati anarchiát és más etikus, nem-monogám típusú kapcsolatokat gyakorolnak.” Ennek világos jelentése van.

Ez a következő szexuális határ nem független a jelenlegi LMBTQ+ erőfeszítésektől, hogy elnyerje az elfogadást. Ez ugyanannak a folyamatnak a része. Nem meglepő módon a Szövetség szexuális orientáció és „nemi diverzitás” részlege irányítja ezt a projektet is. A több mint 85 szakemberből álló csapat 12 akción dolgozik. Ez a korábbi „nemi diverzitás” aktivizmusára fog épülni, és a koncepciókat kiterjeszti a többszemélyes szexuális kapcsolatokra is, melyeket remélik, hogy legálisan is érvényesnek tekintenek majd.

A „szerelem” paramétereinek megváltoztatása”

„A szerelem és/vagy a szexuális intimitás megtalálása a legtöbb ember életének központi része”, állítja a munkacsoport saját Facebook oldalán. “Azonban annak képessége, hogy a kívánt intimitásban anélkül vegyenek részt, hogy társadalmi és orvosi stigmatizációban részesüljenek, nem jelent szabadságot mindenki számára. Ez a munkacsoport azoknak az embereknek az igényeit próbálja megcélozni, akik közös megegyezésen alapuló nem-monogámiát gyakorolnak, beleértve az egymást keresztező, marginalizált identitásokat is.”

A nemzet pszichológusainak vezető szövetsége egyértelműen a politikai prioritásokat határozza meg, nem pedig a betegségeket kezeli. Célja, hogy minden konszenzuson alapuló, nem-monogám kapcsolat is elfogadható tegyen, ugyanazt a sablont követi, mint amit a szexuális forradalom szabad szerelem, homoszexualitás és transzneműség fázisaiban használtak.

Ebben az esetben a párkapcsolatok régi, bináris mód szerinti értelmezése mára elavult. Jogi elismerésre már nincs szükség férfi és nő, vagy akár férfi és férfi között. Most az egy férfi, egy nő, egy másik férfi és bármennyi másik személy közötti kapcsolatot is be akarják venni ebbe.

A szexuális csoportok integrálása

A cél egyértelműen az, hogy a szexuális csoport legyen a meghatározó. A szövetség munkacsoportja tájékoztatókat, brosúrákat, olvasólistákat és terápiás ajánlásokat fog kidolgozni. Úgy fogja kezelni azt, amit egykor komoly rendellenességnek és bűnnek tekintettek, mint a „szerelem megtalálásának eszközét.”

A rossz felelősségét azokról, akik részt vesznek ezekben a kapcsolatokban, azokra tolják át, akik nem elég befogadóak ahhoz, hogy elfogadják őket. A társadalmi megbélyegzés, ami egykor ehhez a szexuális anarchiához kapcsolódott, most azokra kerül, akik ezt nem fogadják el normálisnak.

Mivel a konszenzuson alapuló, nem-monogám kapcsolat lesz ennek a folyamatnak a következő fő lépése, most kikövezik az utat a még rosszabb dolgok felé.

Az út a nihilizmushoz

Ez szexuális anarchia.

Ahhoz, hogy megértsük a szexuális forradalmat, azt az anarchiához és nihilizmushoz vezető folyamatnak kell tekinteni. Forradalmárai mindig keresni fogják a szexualitás egyre anarchikusabb megnyilvánulásait. Mindig szabad kezet fognak adni a féktelen szenvedélyeknek az önmegsemmisítés útján. Minden tabut fel kell forgatni. Mindenkinek el kell fogadni mindenfajta magatartást, amit a törvénynek is védelmeznie kell.

Így a transzgenderizmus és a konszenzuson alapuló, nem-monogám kapcsolat is csak átmeneti szakasz. Lesznek más erkölcsi aberrációk ezek után, amiket követnek — vérfertőzés, mazochizmus, pedofília, talán más gyakorlatok, melyek már léteznek hátborzongató szubkultúrákban, a szexualitás sötét oldalán.

A keresztény erkölcs az egyetlen hatékony módja a szexuális forradalom elleni küzdelemnek. Csak az Egyház rendelkezik erkölcsi elvekkel, gyakorlattal és a kegyelemmel, hogy legyőzze az esendő természetből fakadó romlottságot. Ezért olyan fontos a kulturális háború, amit soha nem szabad feladni.

A cikk forrása angolul

Létrehozva 2019. augusztus 12.