A ’Pride’ egy ’vallási háború’, amely Szodomához és Gomorrához hasonló sorsot hozhat

(LifeSiteNews) – Tucker Carlson pénteken egy alig ötperces Twitter-monológban bontotta ki a „Pride” kampány lehetséges következményeit, hogy az megszegi „azokat a szabályokat, amelyeket egyetlen ember sem hozott meg, de amelyeket az emberek csak saját felelősségükre, nagy kockázattal hagyhatnak figyelmen kívül.”

Richard „Rachel” Levine-t, egy magát nőként „azonosító” férfit használva szimbólumként Carlson megjegyezte, hogy a „Pride” kampány, amit a hatalmasok erőltetnek, „csak egy újabb vallási háború” „emberek között, akik azt hiszik magukról, hogy istenek, és mindenki más ellen.” Az első kategóriába tartozik „gyakorlatilag mindenki, aki hatalmi pozícióban van az Egyesült Államokban.”

„A primitív civilizációkban – ami az idők kezdete óta a mienkig minden civilizációt magába foglal – az emberek feltételezték, hogy vannak szabályok”, melyek egy magasabb hatalomtól származnak, és így megváltoztathatatlanok, és veszélyes megszegni azokat – mondta.

„Egyesek ezeket a szabályokat természetnek vagy természeti törvénynek, sőt, ahogy a társadalmak fejlődtek, teológiának nevezték. De a legtöbbször az emberek nem nevezték ezeket semminek. Nem is kellett. Nem volt vita arról, hogy a szabályok valódiak-e” – jegyezte meg a Fox News egykori televíziós sztárja.

„Az emberek feltételezték, hogy következményei vannak annak, ha úgy teszel, mintha isten lennél. Azt hitték, hogy Szodoma és Gomorra valódi helyek voltak, melyeket az engedetlenség miatt elpusztítottak” – mondta, utalva a Teremtés 19. fejezetében található beszámolóra, amikor Isten „kénkővel és tűzzel” pusztította el ezeket a városokat a természetellenes szexuális magatartás bűnei miatt.

Az ilyen népek „azt képzelték, hogy ugyanez megtörténhet velük is”, ha megszegik Isten törvényét – mondta Carlson.

„Többé már nem. Rick Levine nem aggódik amiatt, hogy olyan hatalmak büntetik meg, melyeket nem lát. Tudja, hogy ő a főnök. Ő hozza a szabályokat. Ő szabja meg a határokat. A valóság az, amit ő mond. Ez az ő nézete. És ezt osztja meg gyakorlatilag mindenki mással, aki hatalmi pozícióban van az Egyesült Államokban” – folytatta.

„Ez tényleg elég merész fogadás” – jegyezte meg Carlson. „Az emberek 7 millió éve hisznek egy dologban, feltehetően valamilyen bizonyíték alapján. 2015 körül valami egészen másról győződtek meg.”

„Igazuk van? Úgy érzem, hamarosan kiderül” – zárta gondolatait.

Carlson hozzászólásának teljes, nem hivatalos átirata itt olvasható.

Tucker a Twitteren, 8. epizód: Rick Bostonból azt mondja, hogy [férfi létére] Rachel Levine női admirálisként akarja magát elismertetni. Fogadd el a hazugságát, vagy fizess meg a következményekért.

Halló, itt Tucker Carlson. A Belmont Hill egy kis magániskola Boston mellett. Nem az atlétikájáról híres. Az iskola kabalája nem is egy állat, hanem egy 18. századi navigációs eszköz, a Belmont Hill Sexton. Még csak értelme sincs. Szóval, ha sportról van szó, a Belmont Hill nem nagyon próbálkozik.

De az iskola atlétikai programja legalább egy fontos történelmi lábjegyzetet tudhat magáénak. 1975-ben a labdarúgócsapatban két olyan név szerepelt, akiket még ma is ismersz: Mark Milley és Richard Levine. Milley ma a vezérkari főnökök egyesített bizottságának elnöke. Levine természetesen hazánk leghíresebb admirálisa. Mindketten idősebb korban változtak túlsúlyos, középkorú nőkké. Mindketten magas rangú tisztviselőként dolgoznak Joe Biden kormányában. A csapattársaik a bostoni fiúiskolában valószínűleg egyikből sem nézték volna ki ezt akkor.

Így néz ki most Rick Levine egy videóban, amit most posztolt az Instagramon.

Rick Levine videoklipje: Helló, Rachel Levine admirális vagyok, és az a megtiszteltetés ért, hogy én lehetek az Egyesült Államok Egészségügyi és Emberi Erőforrás Minisztériumának egészségügyi helyettes államtitkára. Boldog Pride-ot! Boldog Pride-hónapot, és tulajdonképpen nyilvánítsuk ezt Pride nyárnak. Boldog Büszkeség Nyarat!

„Boldog Büszkeség Nyarat!” Rick Levine olyan átkozottul büszke, hogy egész nyáron és talán még ősszel is szeretne erről mesélni. Van mire büszkének lennie. Konkrétan mire, kérdezitek? Nos, furcsa módon nem mondja. Sem a volt feleségét, sem a gyerekeit nem említi. Azt sem árulja el, hogy ők büszkék-e rá. Mivel egyiküket sem hívták meg a Today Showba, hogy beszéljenek az érzéseikről, így kénytelenek leszünk találgatni.

Egyelőre feltételezzük, hogy a volt családja büszke rá. És miért ne lennének azok? Kevés amerikai jutott olyan messzire a történelmünkben, mint Rick Levine. Itt van egy kövér fickó Halloween jelmezben, aki valahogy szövetségi egészségügyi miniszter lett. Nem kis dolog. Próbáld meg te.

Nem is olyan régen ugyanez az ember egy házas gyermekorvos volt gyerekekkel, aki a Penn State-en tartott előadást az étkezési zavarokról. Most pedig egy korszakalkotó női admirálisként bukkan fel, kitüntetésekkel a mellkasán. És mindezt úgy tette, hogy nem nyert egyetlen tengeri csatát sem, és még csak nem is volt nő. Ez eléggé inspiráló.

Ez az élő bizonyíték arra, hogy ebben az országban tényleg az lehetsz, aki csak akarsz. Ha Rick Levine-ből lehet Rachel admirális, te miért ne lehetnél Napóleon vagy Lord Mountbatten, India utolsó alkirálya? Láttad már az egyenruháját? Vagy miért ne lehetnél Shaka, a legendás zulu hadvezér? A Deloitte-nál munkába állva behozhatod a lándzsádat és a leopárdbőr pajzsodat, és senki sem szólhatna egy szót sem erről. A HR-osztály kiállna melletted.

Sajnos, valójában egyiket sem teheted meg. Rick Levine elképesztő átalakulásának nem az a lényege, hogy megszabadítson attól a rugalmatlan páncéltól, amibe beleszülettél, hogy teljesebben önmagad lehess, bármi is legyen az, amiről úgy döntesz, hogy az vagy. Nem, nem ez a lényeg. Rick Levine személyes útjának semmi köze hozzád. Ez róla szól. Ez az ő útja. A vágyaidat, hogy valami teljesen újjá és mássá válj, még nem hagyták jóvá. Tény, hogy furcsák. Shaka, a zulu háborús király? Ugyan már! Ez rasszista. Fogd be a pofádat és légy büszke Rachel admirálisra.

Rick Levine videoklipje: Én, Rachel Levine…

Ő az, aki összetörte az üvegplafonokat, neked csak valami fura fétised van.

Szóval most, hogy ezt hangosan kimondtuk, elég egyértelmű, hogy Rick Levine-nek nem érdeke, hogy felszabadítson téged bármiből is. Ez nem a felszabadításról szól. Épp az ellenkezőjéről van szó. Ez is csak egy újabb vallási háború, mint az összes többi. Az emberek, akik azt hiszik magukról, hogy istenek, mindenki más ellen. A primitív civilizációkban – amibe az idők kezdete óta minden civilizáció beletartozik egészen a miénkig – az emberek feltételezték, hogy vannak szabályok. Olyan szabályok, melyeket nem ember alkotott, hanem amelyeket az emberek csak saját felelősségükre, nagy kockázattal hagyhattak figyelmen kívül. Egyesek ezeket a szabályokat természetnek vagy természeti törvénynek, sőt, ahogy a társadalmak fejlődtek, teológiának nevezték.

De a legtöbbször az emberek nem nevezték őket semminek. Nem is kellett. Nem volt vita arról, hogy a szabályok valódiak-e. Az emberek feltételezték, hogy annak következményei vannak, ha valaki úgy tesz, mintha Isten lenne. Azt hitték, hogy Szodoma és Gomorra valóságos helyek voltak, amelyeket elpusztítottak az engedetlenségért. Elképzelték, hogy ugyanez velük is megtörténhet.

Többé már nem. Rick Levine nem aggódik amiatt, hogy olyan erők büntetik meg, amelyeket nem lát. Tudja, hogy ő a főnök. Ő hozza a szabályokat. Ő szabja meg a határokat. A valóság az, amit ő mond. Ez az ő nézete. És ezt osztja gyakorlatilag mindenki mással, aki hatalmi pozícióban van az Egyesült Államokban. Ez egy elég merész fogadás, tényleg.

Hétmillió éve az emberek egy dologban hisznek, feltehetően valamilyen bizonyíték alapján. 2015 körül azonban valami egészen másról győződtek meg. Igazuk van? Úgy tűnik, hamarosan kiderül.

Forrás angol nyelven

Létrehozva 2023. szeptember 2.