Katolikus napok

A  katolikus  napok  rendezője  nem  a  katolikus  Egyház,  hanem  a Német  Katolikusok  Központi  Bizottságának  Laikus  szervezete (ZdK), amely az első ÖKT szervezésében, Berlinben is részt vett. Jelenlegi elnöke H. J. Meyer professzor. A ZdK-nak sok egykori és mostani politikus tagja van. A ZdK reprezentál, és sokan nem tudják, hogy aktivitásuk nem egyezik minden katolikus hívő meggyőződésével és hitével. Amire katolikus van írva, belülről nem mindig katolikus.

Reformköveteléseik és céljaik hozzájárulnak a katolikus Egyház és hit protestánssá tételéhez, szemben állnak a pápai tanítói és pásztori hivatallal, amely az Egyház alappillére, és lázadnak ellene. A ZdK egy laikus-mozgalom, az ökumenizmus motorja a németországi katolikus Egyházon belül. Prominens tagjainak a médiák sok figyelmet szentelnek, és gyakran kapnak nyilvánosságot.

Szeretném a másik oldalt is megszólaltatni, amelyet alig lehet hallani a médiában. Dr. Habsburg Otto, aki (2011. július 4-én hunyt el) a Páneurópai Unió elnöke, az Osztrák Monarchia utolsó császárának, I. Károlynak a fia, ünnepi beszédet mondott Marienfriedben 1989. július 22-én és 23-án egy Mária-zarándoklaton és imanapon.

Lássunk néhány részletek a beszédéből.

A könyvrészlet letölthető itt.

Létrehozva 2017. március 9.