Az igazság és irgalmasság trónja

Ami nagyon tetszik, az Úr Jézus irgalmasságának a tiszteletére buzditó szentkép. Nem tudunk átmenni Igazságos Bíránk igazságos ítéletén. Egy barátom azt mondta:,,Az Úr Jézus napi egy órát trónol az igazság trónján, és 23-órát az irgalmasság trónján.”

Abban a 23 órában szeretnék Elé járulni számadásra. Igazat adok a barátomnak. Másrészt, a hittel végzett irgalmasság rózsafüzérnek elmondhatatlanul nagy ereje van. Én tapasztaltam és ajánlom mindenkinek.

Személyes tapasztalataim közül egyet megosztok. Épitkezésen dolgozunk, és egyszer, amikor megtudtam, hogy nem igazán van hol dolgozni, ezt kértem lelki szavakkal: Istenem, adjál nekünk JÓ munkát. Fölhívtam egy nagyon jó barátomat, aki nem munkatársam, és mondom, hogy pár óra múlva befejezzük a munkát ezen a munkaponton és nem tudom, hogyan tovább.

Azt mondta telefonálgassál, nézzél szét, de kettő óra múlva visszahívlak és mondom mi történik. Egy külföldi ismerősének valamit kell csinálni a házában, és akik kellett volna csinálják, nem akarják megcsinálni. Nagyon jó órabérben csináltuk meg azt a munkát, és előre kifizették volna, mielőtt nekifogtunk.

Nem kértük előre a pénzt, de ahogy befejeztük, egyből kifizették. A barátom nem tudta, mit kértem, mikor és Kitől. Utólag elmeséltem neki, és hitt a kérésben. Nekem ilyen tapasztalataim vannak az Isteni Irgalmasság imádkozásával kapcsolatban.
Dicsértessék az Úr Jézus Krisztus.

Imádsággal: László

Forrás

Létrehozva 2013. március 9.