A tisztátalanság fanyarú gyümölcsei

Szerző: świadectwo

Fiatalkoromban hasonló véleményen voltam a házasság előtti nemi életről, mint te is. Úgy tűnt, hogy a testi kontaktus a barátommal, akivel komoly kapcsolatban éltem, abba nincs semmi rossz. Bemagyaráztam magamnak, hogy csak vele és senki mással, így nyugtatgatva lelkiismeretemet. Ez a fiú ma a férjem. 20 év házasság után világosan látom, milyen hatalmas rombolást okozott ez a bűn a mi családunkban. Sok-sok éve cipeljük a házasság előtti tisztátalanság fanyarú gyümölcseit.

A problémák a gyerekeinkkel már az általános iskolában elkezdődtek. Bár nagyon tehetségesek voltak, érzelmi problémákkal küzdöttek. Később, amikor már felnőttek, a sátánizmus és az okultizmus felé fordultak. Körülölelte őket az élet reménytelensége, az öngyilkossági kísérletek, a szökések hazulról, a félelem és a depresszió. Egyedül isten tudja, akkor mennyire szenvedtünk.

Ebben a mi otthoni drámánkban,- ahogy nekem tűnt- Istenbe kapaszkodtam, ahogy tudtam. Igazából Isten tartott engem életben, mert az ember ilyen szituációkban tanácstalanná és erőtlenné válik. A férjem engem okolt, miközben- ahogy azt ő állította- keményen dolgozott, hogy megkeresse a pénzt, s nekem kellett foglalkoznom és a gyerekeinkkel.

Konfliktusok közé keveredtünk. Azt hittem, megutálom a férjemet viselkedéséért. Eme erőtlen állapotomban, térdre rogyva és zokogva könyörögtem az Úrhoz, hogy adja oda a szeretetét, mert az enyém már elfogyott, de szeretni akarok. Isten meghallgatta kérésemet, amit én szívemből köszönök. Adott nekem olyan napokat, amikor fellélegezhettem, amikor megengedte nekem kézzelfoghatóan érezni szeretetét és oltalmát. Merítettem ebből a végtelen szeretetforrásból.

Küldött nekem szent embereket: cisztercitákat, akik által segített cipelni ezt a nehéz keresztet. Az Isten magasztalja meg őket. Amióta tudatára ébredtem a családunk helyzetének okára, Istenem bocsánatát kérem és könyörgök, hogy szabadítson meg minket a bűn súlyos következményeitől., hogy elvágjon minden kapcsolatot a rosszal. Istennek köszönhetően most már házasságunkban Isteni Akarat szerint élünk nemi életet. Az együttléthez. A szentlelket hívom, hogy legyen velünk, őrizzen és óvjon minket, hogy megszenteljen minket. Néhány hónapja már a férjemmel együtt imádkozunk a családunk gyógyulásáért, hogy visszanyerjük az elvesztett szülői tekintélyünket, hogy az otthonunk melegséget árasszon, s hogy a gyerekeink már ne szökjenek el hazulról, hogy érezzék magukat biztonságban és szeretve.

Tudatában vagyok annak, hogy a bűnöm megrontott minket, mint házasokat, gyerekeinket és másokat, amiért még egyszer bocsánatát kérem az Istennek és azoknak, akiket megbántottunk.

Jézusom, kérlek, hogy ez a levél legyen figyelmeztetés a fiatalok számára a házasság előtti nemi élet bűnéről és tegye jóvá bűnünket (akár kis mértékben). Amen.

Jézus, bízom benned!

Anya

Forrás

Létrehozva 2013. február 1.