Istenem, ha létezel ments meg!

Szabadulás New Age-ből

Az Új Szív Közösség szervezésében Mindenszentek Ünnepének Előestéjén idén is 12 órás dicsőítő szentségimádást tartottak az Albertfalvi Szent Mihály közösségi házban. Megosztunk veletek néhány tanúságtételt, ami az eseményről szól.

Csak annak köszönhetem itt létemet, hogy az Úr megmentett és felemelt engem. 15 évvel ezelőtt krízisben volt a házasságom, megviselt, pánikbeteg lettem. Baráti körben elhívtak egy társaságba, ahol biorezonanciával kezelték a pánikbetegségemet. Aki a kezelést adta, elhívott egy tanfolyamra. Előre nem mondott sokat, csak hogy kiscsoportos beszélgetések lesznek és a végén majd történik valami. Kíváncsi voltam és elmentem. Egy 6000 éves kultúráról beszéltek, meg arról, hogy egy német ember elutazott Nepálba és ott a szerzetesek befogadták őt.

Átadtak egy európai embernek egy szimbólum rendszert, amivel segíteni lehet az embereken. A mai világ ezt úgy hívja: New Age. Ami az elején megfogott, az volt, hogy energiát attól kell kérni, akiben hiszünk. Én Jézustól kértem.

Jöttek a többi tanfolyamok, barátságok alakultak, nyíltan beszéltünk saját problémáinkról – ez össze is kovácsolt minket. Ma már tudom, hogy ott is minden ember Isten szeretetére, figyelmére vágyott, mint ahogy én is.

Ami feltűnt, hogy sok idő után sincs beteljesedés és nincs nyugalmam, és újra és újra arra vágyom, hogy megismerjem az igazságot.

A vezetőkkel megosztottam ezt, s erre azt mondták, hogy majd a nepáli szerzetesektől kapok személyes meghívót és választ. Nyolc évvel később, 2014 -ben megkaptam a meghívót, s nem kis nehézség árán eljutottam egy busznyi más emberrel együtt Nepálba. Másfél évig tartott a felkészülés, ami napi több óra meditációt és bálványimádást jelentett.

Ott számomra kiderült, hogy minden hazugság! Nem kevés pénzért adnak egy kis betekintést az életükbe, a szokásaikba, de semmi több. Hazautazásom után teljes depresszióba estem, alig bírtam feldolgozni, hogy így becsaptak. Minden mást is megkérdőjeleztem az életben. Közben dolgoztam, volt egy vállalkozásom, nem is beszélve a családról, akik már az elején sem értették, mibe keveredtem.

Egyik nap, amikor meditáltam, kívülről hallottam sugallattokat, hogy legyek öngyilkos, nincs semminek értelme! Akkor nagyon megijedtem, térdre estem, Istenem, ha létezel, ments meg – ezt kértem!

Ez volt az útlevelem Medugorjéba, a rá egy hétre, 2016 augusztus elején levő a fesztiválra. Minden el volt készítve az Úr részéről! A megfelelő atya, zarándok társak, a szobatársam, aki apáca volt. Már itthon is nehéznek éreztem a terhemet, de ott az egy hét alatt komoly szellemi harc folyt. Ami leginkább és legtöbbet segített, az a szentgyónás volt. Mérhető volt a változás utána!

A könnyeim áradása a bűnbánat után – nem azért, mert sajnáltam magam, hanem az öröm könnyei, hogy az Úr mindig is ott volt velem. De az igenemet én tudtam odaadni neki, és kérnem kellett, hogy szabad legyek. Az élő Isten megmutatta a bajban magát!

Megtanultam a rózsafüzért imádkozni, elkezdtem sűrűn Szentmisére járni. Sok év telt el, amíg kiálltam erről tanúságot tenni – ebben végig vezetett az Úr és erősített.

Gajáry-Németh Brigitta

Forrás

Létrehozva 2024. május 7.