Planned Parenthood: Minden nap 947 csecsemőt ölnek meg abortusz által, 39 babát minden órában

A Planned Parenthood [abortuszklinikai hálózat] 2018-2019 éves beszámolója betekintést enged a szervezetnek a társadalomra gyakorolt hatásaiba – különösen a meg nem születettek és az anyák szemszögéből.

Az abortuszipar eme óriásának saját összegzése szerint 345 672 abortuszt hajtottak végre egy év alatt. Ez azt jelenti, hogy 28 806 csecsemőt öltek meg minden hónapban, 947 életet tagadtak meg minden nap, és 39 szív dobbanása szűnt meg óránként, az abortusz miatt, éjjel-nappal

Időnként nehéz ezeket a számokat összefüggésekben látni. A Planned Parenthood abortuszklinikai hálózat 12 hónap alatt elvégzett abortuszainak száma megközelíti Honolulu (Hawai) népességét.

Minden hónapban az abortusz áldozatainak száma annyi, mintha hatvankilenc Boeing 747-400 típusú, széles testű repülőgép lezuhanna, maximális utaslétszámmal.

A vérontás eredménye, amit az abortusz által a Planned Parenthood végez minden nap, több mint 17 iskolabusznyi gyermek.

A Planned Parenthood védői azzal válaszolnak, hogy a szervezet az abortusz mellett sok jót is csinál. Éves jelentésük azonban azt mutatja, hogy az abortuszon kívüli szolgáltatások száma drasztikusan csökkent az elmúlt évtizedben.

* Az összes szolgáltatás 12,6% -kal csökkent

* A rákszűrés és megelőző szolgáltatások száma 69% -kal csökkent

* Ez magában foglalja a több mint 68% -kal csökkenő mellvizsgálat és a 72% -kal kevesebb hüvelyi kenetvizsgálat tesztet

* A fogamzásgátlással kapcsolatos szolgáltatások 34% -kal csökkentek

* A kezelt betegek száma 20% -kal csökkent

A nemzet szegényeinek és a kevésbé ellátottaknak – a társadalom azon szegmense, melytől a Planned Parenthood szolgáltatásai annyira függnek – jobb alternatíva áll rendelkezésre. A szövetségi finanszírozású közösségi egészségügyi központok számottevően meghaladják a abortuszklinikákét mind a helyszínt, mind a kínált szolgáltatásokat illetően. Csak hat hónap alatt körülbelül tizenkétszer annyi beteget szolgáltak ki, mint amennyit a Planned Parenthood egy év alatt.

Annak ellenére, hogy az abortuszon kívüli szolgáltatások csődöt mondtak, az adófizetők általi finanszírozás rekordmagasságot ért el 616,8 millió dollárral, ami közel 1,7 millió dollár naponta.

A Planned Parenthood legutóbbi elnöke elismerte, hogy „alapvető küldetésük” az abortusz.

Az abortuszon kívüli csökkenő szolgáltatások azt mutatják, hogy az amerikaiak számára egyszerűen nem térülnek meg ezek a befektetések.

Trump elnök hatékonyan használja fel az adminisztráció hatalmát az életvédelemre vonatkozó törvény végrehajtása érdekében, ami által megtagadták 60 millió dollár adóbevétel átadását X. cím szerint. A bizonyítékok döntően azt mutatják, hogy ideje a kongresszusi vezetőknek követniük az ő példáját, és befejezni a Planned Parenthood minden további finanszírozását adódollárokból, hogy jelentősen csökkentsék annak rosszindulatú hatásait. Képzeljék el, mennyi életet lehetne megmenteni nélkülük!

LifeNews.com: Bradley Mattes az Life Issues Institute országos életvédelem oktatási csoport elnöke.

A cikk forrása angol nyelven

Létrehozva 2020. január 13.