Dokumentumfilm leplezi le az Egészségügyi Világszervezet kenyai oltóanyag-sterilizációs kampányát

(LifeSiteNews) – Egy új dokumentumfilm, amely egy “népességszabályozási kísérletet” feltételez, amelyben az Egészségügyi Világszervezet (WHO) egy olyan vakcinát hozott létre és terjesztett, amely képes volt sterilizálni a nőket Afrikában, bemutatja azokat a politikai machinációkat, amelyek lehetővé tették ezt az aljas tervet.

Az új film, a „Meddőség: ördögi terv”, melyet A Children’s Health Defense (CHD) által Dr. Andy Wakefield brit filmrendezővel és aktivistával együttműködve készítettek, azt állítja, hogy „feltárja az igazságot a WHO és a kenyai kormány aljas együttműködése mögött, melynek során egy kísérleti tetanuszoltást, amelyről később kiderült, hogy a βhCG terhességi hormont tartalmazott, több millió szülőképes korú, tudatlan afrikai nőnek adtak be.”

A film elmagyarázza, hogy

a WHO 20 éven át, 1972-től 1992-ig finanszírozta a kutatást egy olyan speciálisan továbbfejlesztett tetanusz elleni oltás kifejlesztésére, amely képes a nőket meddővé tenni, válaszul a vélt túlnépesedési válságra.

Az 1987-ben megjelent „A termékenységszabályozás immunológiai módszereinek fejlesztése” című kutatási dokumentumból kiderül, hogy a WHO „támogatta a HCG molekula elleni szintetikus vakcina kutatását” – amely a progeszteron felszabadulását jelző folyamat fontos része, amely fenntartja a terhességet.

A tudósok megállapították, hogy a „rutin tetanuszoltásban használt tetanusz toxoidot” a βhCG-vel kombinálva olyan vegyi anyagot hoztak létre, amely képes „immunizálni egy nőt a teherbeesés ellen, vagy megszakítani egy sikeres várandósságot” – mondta a film narrátora.

A vakcina elérte a kívánt hatást, antitesteket termelt mind a tetanusz, mind a HCG ellen. Bár az oltási kampány a kenyai vezetők, valamint „elit csoportok” teljes támogatását élvezte, a bevezetés kezdetben nem volt sikeres a női csoportok ellenállása miatt, mivel a vakcina kipróbálása során meddőségi jelenségeket észleltek.

1995-re Kenyában a WHO támogatásával újszülöttkori tetanusz felszámolási kampányt terveztek, amely a 15 és 49 év közötti, vagyis a szülőképes korú nőket célozta meg.

„Már akkor is tetanuszinjekciót adtunk minden terhes nőnek, aki a terhesgondozóban járt, hogy megelőzzük az újszülöttkori tetanuszt” – mondta Dr. Stephen Karanja szülészorvos. „Ez már része volt az országos programnak.”

„De itt jön be az Egészségügyi Világszervezet, és azt mondták: „Nem, nem, nem… a terhességen kívül is be akarjuk adni” – tette hozzá Karanja.

A hasonló tetanuszoltási kampányok ismeretében és a termékenységet fenyegető kockázatok miatt aggódva a terhesorvos petíciót nyújtott be a Kenyán belül egészségügyi intézményeket működtető Katolikus Egyházhoz, hogy vizsgálják meg az oltásokat HCG-re.

Mielőtt azonban a tesztelés megkezdődhetett volna, a WHO érthetetlen módon visszavonta a programot, és csak mintegy 18 évvel később, 2013-ban kapta meg a kormány támogatását a vakcinakampányhoz.

Ekkor a katolikus egyház úgy döntött, hogy teszteli a vakcinákat HCG-re – magyarázták a film készítői. 2014 márciusában a terepről mintákat szereztek az oltásokból, és ezt követően HCG kötésű tetanuszt fedeztek fel az ampullákban, amit három független laboratórium is megerősített az ország fővárosában, Nairobiban. Egy későbbi, októberi mintavétel során, amelynek során hat független laboratóriumban hat fiolát vizsgáltak meg, a WHO-oltások felében HCG-t találtak.

A leletek hatására az egyházi vezetők az oltási program leállítására szólítottak fel, míg a papok a sterilitás veszélyére való tekintettel arra szólították fel a gyülekezeteket, hogy kerüljék az oltás beadását.

A LifeSiteNews akkoriban arról számolt be, hogy Dr. Muhame Ngare, a kenyai katolikus orvosok szövetségének akkori szóvivője figyelmeztetett arra, hogy „ez a WHO-kampány nem az újszülöttkori tetanusz felszámolásáról szól, hanem egy jól koordinált, erőltetett népességszabályozási tömegsterilizációs gyakorlatról, amely egy bizonyítottan termékenységszabályozó vakcinát használ. Ezt a bizonyítékot az Egészségügyi Minisztérium elé terjesztették a harmadik oltási kör előtt, de azt figyelmen kívül hagyták.”

További problémák merültek fel, amikor Ngare a LifeSiteNews-nak elmondta, hogy az oltási ütemterv „példa nélküli” öt további oltást tartalmazott, hat hónapos időközzel.

„A tetanusz vakcinát eddig csak akkor adták öt adagban, amikor a WHO által 1992-ben kifejlesztett terhességi hormonnal, a humán koriongonadotropinnal (HCG) megspékelt termékenységszabályozó vakcinák hordozójaként használták” – magyarázta Ngare, igazolva az egyház óvatos megközelítését.

A vakcinát ráadásul kizárólag a szülőképes korú nőknek szánták, ami miatt az orvosok megkérdőjelezték a nagy nyilvánosságot kapott kampány motivációit.

„Általában két-három év alatt három oltássorozatot adunk, bárkinek beadjuk, aki nyílt sebbel jön a klinikára: férfiaknak, nőknek vagy gyerekeknek”. Ngare mondta akkoriban. „Ha ennek célja a gyermekek méhen belüli beoltása, akkor miért adják a lányoknak 15 éves kortól? Nem házasodhatsz meg 18 éves korodig. A gyermekek beoltásának szokásos módja az, hogy megvárják, amíg hat hetesek lesznek.”

A CHD filmje megjegyezte, hogy a kormány és a katolikus egyház 2014-ben megállapodott egy vizsgálati protokollban, és az AgriQ Quest laboratóriumot bízta meg a munkával, hogy elemezze mind a kilenc eredetileg vizsgált vakcinamintát, mind pedig a kormány raktárából származó új fiolák egy részét.

Frederick Muthuri, az AgriQ Quest laborigazgatója megerősítette, hogy az eredetileg pozitív minták ismét pozitívak lettek, de a kormányzati raktárból vett 52 minta nem tartalmazott HCG-t, bár a címkén az szerepelt, hogy ugyanabból a tételből származnak.

Dr. Nicholas Muraguri, a kormány egészségügyi szolgálatainak akkori igazgatója arra kérte a laboratóriumot, hogy „módosítsa az eredményeket, hogy azok azt tükrözzék, hogy a vakcinák beadása biztonságos volt.” Miután a laboratórium nem volt hajlandó meghajolni a kormány nyomása előtt, a WHO ellenkampányt indított az egyház ellen, félretájékoztatás terjesztésével vádolva a püspököket, miközben határozottan tagadta, hogy az oltás bármilyen termékenységi veszélyt jelentene, és kijelentette, hogy „teljesen biztonságos” és „béta HCG-mentes.”

Sőt, a kormány azt állította, hogy az egyház beavatkozott a tesztelési eljárásba, mivel az egyház által biztosított minták szennyezettek voltak, míg a kormány által tárolt minták mind βhCG-mentesek voltak.

A kenyai Egészségügyi Minisztérium később közleményt adott ki, amelyben elutasította a püspökök „állításait, amelyek arra utalnak, hogy a tetanusz elleni vakcinába fogamzásgátlót kevertek.”

„Ezek alaptalan kijelentések, amelyeket semmilyen tudományos bizonyíték nem támaszt alá” – állította a kormányzat álnokul.

A kormánynak az oltóanyagokkal kapcsolatos védekezésével szemben az AgriQ Quest megerősítette, hogy a kilenc pozitív terepi mintában – vagyis a programban ténylegesen használt oltóanyagokból vett mintákban – talált HCG ugyanaz a „kémiailag kötött forma” volt, amelyet a WHO fejlesztett ki, és amely „csak a gyártási folyamat során kerülhetett bele”, eloszlatva ezzel azokat az állításokat, hogy az egyház később szennyezhette volna a mintákat.

„Igazán szomorú, amikor azt látjuk, hogy a gyógyszeripar és a profitban érdekelt emberek, és talán más dolgok, mint a népességszabályozás, valójában szándékosan károsítják az embereket, hogy elérjék a céljaikat” – panaszolta Ngare az interjú vége felé.

Dr. Karanja szülészorvos egy utolsó figyelmeztetést adott ki a WHO állítólagos egészségügyi programjaival kapcsolatban, mondván:

„Amikor végeztek Afrikával, akkor eljönnek érted is. Tartsátok készenlétben a gyermekeiteket. Eljönnek értük, és eljönnek értetek is.”

Forrás angol nyelven

A film részletes bemutatásaA globális népességcsökkentési program abszolút valóság, nem összeesküvés-elmélet – Gloria.tv

A film magyar felirattal megtekinthető itt.

Létrehozva 2023. november 11.