Az EJEB döntése világnézeti gyarmatosítás

Az Emberi Jogok Európai Bírósága néhány napja elítélte Magyarországot az ún. transzjogok megsértése miatt. Az EJEB hangsúlyozza, hogy a tagállamoktól elvárt, hogy gyors, átlátható és elérhető eljárásokat biztosítsanak a transznemű személyek jogi elismerésére. Vagyis hogy Magyarország is beillessze a jogrendjébe a genderideológia fura hiedelmeit és dogmáit, amelyeket a nyugati társadalmak többsége az utóbbi években magáévá tett.

Az EJEB döntése tökéletesen illusztrálja, hogy a jog szoros kapcsolatban áll a világnézeti előfeltevésekkel, és amikor radikálisan eltérő világnézetek alakítják, hogy mit tekintünk például emberi jogoknak, feloldhatatlan ellentétek jönnek létre társadalompolitikai síkon is. Transzjogok ugyanis csak olyan jogrendben vannak, amely a genderelméletek, illetve az azokat megalapozó posztkeresztény világnézetek talaján áll.

Az EJEB nem egy magától értetődő jogot kér számon Magyarországon, hanem egy világnézetet és annak friss ideológiai vadhajtását. A genderideológiát erőltetné a mi társadalmunkra is.Nagyon remélem, hogy van valamilyen módja annak, hogy az EJEB bújtatott kulturális gyarmatosítását Magyarország elszabotálhassa. A döntés ugyanis a nyugati ideológiai buborékon kívül teljes nonszensz, és azon belül is messze túlmutat néhány pszichés rendellenességgel küzdő embertársunk téveszméinek megerősítésén.

Egy rendkívül kártékony és buta hiedelemből csinálnak kvázi államvallást és a még ellenálló társadalmakat zsaroló politikai bunkósbotot. Ebből az őrületből mindenképpen ki kellene valahogy maradnunk.

Forrás

Létrehozva 2023. június 30.