Boldog Elena Aiello próféciája Oroszországról

Nagypéntek, 1961

A Fájdalmas Madonna ezt mondja: „Az emberek nem figyelnek anyai figyelmeztetéseimre, és így a világ hirtelen a bűn szakadékába esik. A nemzeteket szörnyű katasztrófák rázzák meg, pusztulást és halált okozva.

Oroszország, melyet a sátán ösztönöz, arra törekszik, hogy uralja az egész világot, és véres forradalmak révén minden nemzetek között terjeszti hamis tanításait, különösen Olaszországban. Az Egyházat üldözik, a pápa és a papok sokat szenvednek.”

Elena Aiello nővér ezt mondja: „Ó, milyen szörnyű látomást látok! Nagy forradalom folyik Rómában! Belépnek a Vatikánba. A pápa egyedül van; imádkozik. Elfogják a pápát. Erővel elviszik. Ledöntik a földre. Összekötözik. Ó Istenem! Ó Istenem! Belerúgnak. Milyen szörnyű jelenet! Milyen félelmetes! ”

„Áldott Anyánk közeledik. Mint holttestek, a gonosz emberek a földre esnek. Miasszonyunk lábra segíti a pápát, és karjánál fogva betakarja köpenyével, mondván: ’Ne félj!’

„A zászlórudak (a vörös zászlóba öltöztetett Szent Péter kupolája felett és máshol) összedőlnek, és a hatalom távozik e gonosz szövetségtől. Ezek az ateisták mindig azt kiáltják: ’Nem akarjuk, hogy Isten uralkodjon felettünk; azt akarjuk, hogy sátán legyen a mesterünk!’

Boldogságos Anyánk ismét szól: „Lányom, Rómát nem mentik meg, mert az olasz uralkodók cserbenhagyták az Isteni Fényt, és mert csak kevés ember szerette igazán az Egyházat. De a nap már nincs messze, amikor elpusztul az összes gonosz az isteni igazságosság hatalmas csapásai alatt.”

———————————

2011 áprilisában XVI. Benedek pápa jóváhagyta a tiszteletreméltó Elena Aiello boldoggá avatására irányuló petíciót. 2011. szeptember 14-én (a Szent Kereszt felmagasztalásának ünnepén) boldoggá avatták 17.30-kor a Piazza dei Bruzi-nál (Cosenza, Olaszország). A boldoggá avatás kihirdetését Angelo Amato bíboros, a Szentek Ügyeinek Kongregációja prefektusa végezte el, Cosenza / Bisignano érsek, Salvatore Nunnari jelenlétében.

Az idézet forrása angol nyelven

Létrehozva 2022. június 2.